U poslednje vreme imam problem sa PC Berzom,ili sa necim drugim.Konkretno je forum u pitanju.Problem je sto nece da mi zapamti naslov poruke.Na primer,u mom proslom postu je naslov poruke bio taj i taj....Sledeci put kad postujem,tog naslova nema.Ili kad citiram nekog,nece da mi zapamti njegov naslov poruke.Da napomenem da mi naslov teme pamti.Ranije je funkcionisalo u najboljem redu.Da li se i Vama ovo desava? Ako nema tog problema kod Vas,do cega moze biti?
Misliš fali ti onaj drop-down history otkucanih naslova.....pa nisam imao taj problem....FF3. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Misliš fali ti onaj drop-down history otkucanih naslova.....pa nisam imao taj problem....FF3 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
tools/options/privacy/remember what i enter in forms and search bar ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: tools/options/privacy/remember what i enter in forms and search ba :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.