Zna li neko gde bi se i po kojoj ceni mogao nabaviti mali brener nalik na vecu olovku, od eloksiranog alumijuma koji na dnu ima spremnik za plin a koji se pune preko flasica kao upaljaci. Gore ima preciznu stelujucu diznu (steluje se preko rucke) za tanak i dugacak mlaz plavog plamena, visoke T. Vrlo zgodna stvar za sve i svasta jer je mobilna a precizna pa cak mogu da se rade i zavarivanja Cu cevi na klimama uz pomoc tinol zice, doduse sporije ali opet moze...ako neko zna gde ima neka napise...hvala!
Imas na svakom buvljaku za par evra takva stvarcica.Ono sto si zamislio da varis sa tim zaboravi nema dovoljno snage za taj profil cevi.Ja kao opticar ih koristim sa krpljenje metalnih okvira mada i tu kada je neki veci profil ima problema ,treba jaci.
:: Zna li neko gde bi se i po kojoj ceni mogao nabaviti mali brener nalik na vecu olovku, od eloksiranog alumijuma koji na dnu ima spremnik za plin a koji se pune preko flasica kao upaljaci. Gore ima preciznu stelujucu diznu (steluje se preko rucke) za tanak i dugacak mlaz plavog plamena, visoke T. Vrlo zgodna stvar za sve i svasta jer je mobilna a precizna pa cak mogu da se rade i zavarivanja Cu cevi na klimama uz pomoc tinol zice, doduse sporije ali opet moze...ako neko zna gde ima neka napise...hvala ::
Bio sam tamo neki dan zbog nekog alata.....kraljevi...treba ti 11 dana da prođeš kroz cenovnik. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Proshle godine sam ga kupio na JP pumpi!Chekajuci da platim ....normalno sam zijao okolo...i tad sam ga spazio...i odmah ga naravno ugledao!!!Oko soma sam platio,lepo upakovono u plastichnu providnu kutijicu...kao nekad Parker olovke!
Proshle godine sam ga kupio na JP pumpi!Chekajuci da platim ....normalno sam zijao okolo...i tad sam ga spazio...i odmah ga naravno ugledao!!!Oko soma sam platio,lepo upakovono u plastichnu providnu kutijicu...kao nekad Parker olovke!
kod mog druga kosta nesto vise od 3.000 din...sa nekoliko nastavaka....samo ne znam moze li to da se koristi za servis,tj lemljenje smd ic-a i ostalih delova?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.