Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
ZA ADMINE..
STRANA 1 OD 1
imarkovic ZA ADMINE.. 08.06.2009. 14:05 T17877

status: user
broj poruka: 18996
Desave se zilion puta, kada otkucam neki tekst, u textbox-u za temu, i proverim kako sam napisao, vodim racuna, ali software automatski promeni, nakon potvrde (prosledi) i napravi gramaticku gresku...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
FAQ I meni isto 11.06.2009. 21:45 #120755

broj poruka: 532
I meni isto

imarkovic >> pohvala 01.02.2010. 00:57 #185549

zelim da se zahvalim ADMINIMA sto su ispravili konacno onu gresku sa `pamcenjem` u oglasima, jeste da je sitnica, ali olaksava, bar meni...

misa Re: >> pohvala 01.02.2010. 01:26 #185558

status: admin
broj poruka: 876

Na šta se pohvala tačno odnosi. Koja greška sa pamćenjem?

:: zelim da se zahvalim ADMINIMA sto su ispravili konacno onu gresku sa `pamcenjem` u oglasima, jeste da je sitnica, ali olaksava, bar meni..
::
imarkovic > misa 01.02.2010. 01:51 #185568

pa ne znam jel namerno ili slucajno, ali kada se radi modifikacija nekog oglasa, pre je bilo normalno da se neki od telefona, ili oba koja je korisnik ubacio upamtila, pa svakog puta tu i ostane broj, dok kod nove verzije toga nije bilo, i evo, danas sam probao i sada je to u funkciji, mislim, nije to ne znam sta, sitnica, ali samo konstatujem, posto je mene to malo smaralo...

misa Re: > misa 01.02.2010. 02:13 #185573

status: admin
broj poruka: 876

Aha, hvala

Malo me je zbunila tvoja reč `konačno` pa nisam bio siguran o čemu se radi. Inače, to verovatno ne radi od puštanja u rad novih pravila za oglase ali tek danas je to neko i naveo i istog dana je i ispravljeno . Inače tema je http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=24167&forid=2&katid=1

:: pa ne znam jel namerno ili slucajno, ali kada se radi modifikacija nekog oglasa, pre je bilo normalno da se neki od telefona, ili oba koja je korisnik ubacio upamtila, pa svakog puta tu i ostane broj, dok kod nove verzije toga nije bilo, i evo, danas sam probao i sada je to u funkciji, mislim, nije to ne znam sta, sitnica, ali samo konstatujem, posto je mene to malo smaralo..
imarkovic >> 01.02.2010. 02:25 #185574

aha, video sam temu danas par puta, ali nisam je otvorio, tako da nisam ni znao, pa to sam ja pominjao davno, ali izgleda nisu me razumeli, nema veze, sad je sve ok..hvala..

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs