Jeziv film, znam naslov `Ostrvo kiklop` ali sa tim ne mogu nista, secam se da je bio kraj 80-ih ili pocetak 90-ih, na pocetku je scena nekog usamljenog ostrva sa rusevinama tvrdjave, magla, okovani ljudi bez nekih udova, bez zuba, zombiji u vodi do kolena...
Drugi film, takodje horror mi je bio strasniji i od 976-Zlo a zove se `Noc strave` ali ni to ne mogu naci, radnja je u nekoj kuci u kojoj grupa prizove demonske sile uz pomoc nekih ogledala po kuci i secam se debljih kreatura svinjolikih glava koji vrse pokolj. Ovo su bili ondasnji titlovani naslovi a na ENG nisam nasao cak ni u prevodu
a ajd opet ja da pitam sa mojim filmom, isto je mator, a u pitanju je decko koji nadje neki sok od sljiva, to sam siguran, da je od sljiva, i kada ga popije, dobije moc da pomera stvari ocima, toliko znam, trazio sam i trazio i nisam uspeo nista da nadjem, ako se neko seti naslova...
Malo OFFTOPIC : Ima li to kakve veze sa sljivovicom, i ja kada popijem malo, sve oko mene se okrece i pomjera tamo-ovamo, samo ne znam da li to ja pomjeram ili mi se samo vrti u glavi...
Sala... Nemojte zamjeriti...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: a ajd opet ja da pitam sa mojim filmom, isto je mator, a u pitanju je decko koji nadje neki sok od sljiva, to sam siguran, da je od sljiva, i kada ga popije, dobije moc da pomera stvari ocima, toliko znam, trazio sam i trazio i nisam uspeo nista da nadjem, ako se neko seti naslova.. :: :: ::
Ih bre, pa ovo prvo ti je cuveno film A. Romero-a Night Of The Living Dead, na koji je bilo XYZ varijacija sto uspesnih sto bezuspesnih...to sam gledao...
E sad aovaj drugi nisam gledao, svejedno deluje zanimljivo da li je taj ili nije super je ideja za gledanje :) Mislim da nije ali cu pokusati naci pa skinuti...
A ovaj tvoj, prvi put cujem, ja sam expert za horror/scifi/psycho/thriler zanr...
:: cackao sam malo, ali ne znam da li je to to, znas vec kako nasi prevode, ovo je najblize sto sam uspeo da iscackam.. :: :: za ono ostrvo kiklop, znaci ako nije ovo, onda stvarno ne znam: http://hr.wikipedia.org/wiki/No%C4%87_%C5%BEivih_mrtvaca_(1968 :: :: a za ovaj drugi film: http://www.imdb.com/title/tt0085811 :: :: a ajd opet ja da pitam sa mojim filmom, isto je mator, a u pitanju je decko koji nadje neki sok od sljiva, to sam siguran, da je od sljiva, i kada ga popije, dobije moc da pomera stvari ocima, toliko znam, trazio sam i trazio i nisam uspeo nista da nadjem, ako se neko seti naslova.. :: :: ::
ma da, `zapped` i `zapped again`, nego nema ga nigde ni na rapidu, ni katz, nigde, nasao sam kao torr, ali ima 1og seeder-a, otelicu se tok ga skinem..
Ako neode direktno samo ukucaj zapped again i izbacice ti tacan broj upload-a!
I Want to believe - The truth is out there
:: ma da, `zapped` i `zapped again`, nego nema ga nigde ni na rapidu, ni katz, nigde, nasao sam kao torr, ali ima 1og seeder-a, otelicu se tok ga skinem..
Nije, na ovaj sam nabasao pre mesec-dva jureci onaj, odgledao sam ga, nije los...ima i ogledala i nekih faca ali nije onaj. Svejedno hvala...ako se neko seti neka javi, kada imarkovic nasao onaj sa sokom od sljuva ovo bi trebalo da je mnogo manji poduhvat :))
Gledao sam ko klinac (sad imam37g) noc strave i ceo dan pokusavam da se setim i skoro sam siguran da se original zove fright night, iz tog vremena secam se i filma ostrvo doktora moroa. Nadam se da je to naslov orginala filma koji trazis. Pozdrav. Bas me zanima jesam li ubo naslov orginala, jer i sam sam se zacudio da neko taj film jos pamti, alal vera djenka
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.