Ja mislim da ce tek u finalnoj verziji imati podrsku za DX11. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Da u dxdiag pise dx11, ali sam do sad uvek gledao sta pise u Everestu i tamo i dalje stoji dx10.1... Znam da sam negde procitao da ce podrzavati dx11 tek u finalnoj verziji. Svakako ne postoji jos uvek graficka kartica koja podrzava dx11 tako da trenutno od toga nema neke vajde... Najavljeno je da ce se te kartice pojaviti uporedo sa izbacivanjem finalne verzije Win7... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Iz Nero-a 8 i 9 vredi jedino koristiti isključivo Nero Burning Rom, sve ostalo OFF u instalaciji. I naravno rešiti se onog debilnog NMIndexservice servisa. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Jos uvek nisam instalirao ni jedan program za rezanje diskova :: Nero 9, Ashampoo 9 ili nesto trece koji bi najbolje radio u sadejstvu sa Win 7 64bit :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
A verzija DX maximum koji dosad podrzavaju samo ATI graficke je 10.1,a u finalnoj verziji W7 ce skroz biti DX 11,mada i sad ima podrsku za to samo sto jos nije skroz zavrsen!!!
od `sposobnosti` graf. karte (u tvom slucaju to je 10.1) i od igre koja angazuje ove ili one dx extenzije. Znaci, ako pokrenes Battlefield2, bice to DX9, shader2, bez obzira na to sto si igru pokrenuo u, na primer, Visti, koja podrzava DX10.1 ili Win7 u kojem je instalisan DX11.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.