Moj glas ide za Bax-a.Zasto? Zato sto covek najvise provodi vremena na forumu,realan je,ne voli svadje,pomaze svima koliko moze,ima znanja............i jos puno toga pozitivnog.
P.S.Nadam se da ce admini barem ovo da ispostuju u skorije vreme.
Iskreno verujem da ce postaviti moderatora u skorije vreme.Mislim,nije to neki posao,ne kosta ih nista.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Dzabe se cimas sa ovom temom...Admini je nece ni pogledati...A za Bax-a se slazem i treba pored njega makar jos jedan moderator.. :: :: Independence is a state of mind :: ::
Znate i sami koliko je puta bilo reči na ovu temu. S druge strane i čika Miša i čika Željko sigurno imaju druge, njima bitnije, preokupacije što je sasvim razumljivo jer sam sajt treba od nečega i da živi. Jedino što možete da očeQjete je da ćete dobiti post-dva sa istim obrazloženjem s njihove strane, ukoliko se nisu smorili da po ko zna koji put Qcaju jedno isto.
I moj glas ide za Bax-a. Svaka cast coveku! Ima pored njega jos dobrih ljudi, punih znanja i zelje da pomognu, tako da ako bude bio potrban jos neki moderator nece biti problema... Nadam se samo da ce Admini razmotriti ovaj predlog... mkukic
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Znate i sami koliko je puta bilo reči na ovu temu. S druge strane i čika Miša i čika Željko sigurno imaju druge, njima bitnije, preokupacije što je sasvim razumljivo jer sam sajt treba od nečega i da živi. Jedino što možete da očeQjete je da ćete dobiti post-dva sa istim obrazloženjem s njihove strane, ukoliko se nisu smorili da po ko zna koji put Qcaju jedno isto. :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: ::
:: Bax, Bax, he is the man, if he can`t do it, no one can. :: :: :: ___________________________________ :: :: Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them. :: ::
Ja predlazem SLAVUJ-a,naseg cenjenog kolegu koji je uvek spreman da `pomogne`,postuje svoje kolege i `nikad` ali nikad ne vredja.Jedan od najpismenijih usera ovde,naucio je kako se koristi i bold i sve razne fontove pa cak i da promeni i boju slova dok nam kreativno sastavlja konfuzne eseje u njegovom stilu.Znanja ima toliko da mu iz usiju i iz one stvari ispadaju na kilograme i cenim da mu tu niko ne moze ni prici.Kakav bre Bax,znas sta je nas pevac za njega,izmislio je nauku! Za moderatora Slavuja zato sto je covek plemenit,`ne mrzi` svoje kolege i nikad ih `ne predstavlja ` u ruznom svetlu.Uvek je tu kada je neka rasprava da bi dolio ulje na vatru. `Pravicnost` je ono sto krasi naseg dragog forumasa i `racionalno` ponasanje na forumu. Pored svega voli i japanske automobile jer su nemacki automobili nestabilni i podsecaju ga na klompe sto je jos jedan bitan razlog zasto treba izabrati ovog naseg unikatnog usera jer covek imas istancaj osecaj da zna sta je dobro...Hiljade raznih `divnih` osobina mogu navesti zasto bas on ali nema potrebe nastavljati sa opisivanjem i opsirnoscu,za to je zaduzen bas neko drugi a zna se ko to moze biti SLAVUJ za moderatora pod hitno,sve ce nas banovati i ostace samo on i njegov visok EGO! SLAVUJ za predsednika!
Ja dajem glas da nema moderatora.Nije toliko strasna situacija na forumu, a admini sasvim zadovoljavajuce brisu postove i teme, tako da ne vidim potrebu za moderatorom... __________________ Scourge of PCBerza
stavljas ovakvu temu, ti stavljas ovo nezavisno od Admin-a koji se ne oglasavaju sto se ovoga tice, a oni se pitaju a ne User-i sa foruma... Ocigledno da nece da stave nikoga za moderatora, vec mnogo puta je bila prica oko toga a i ne trebaju po meni...
Ovo je za sad ubedljivo najgluplja tema u istoriji ovog foruma...
24.05.2009. 14:54
status: user broj poruka: 2909
Do sad su mi HIT teme koje nisu imale apsolutno nikakav smisao bile `AMD ili Intel`,`Nvidia ili ATI` i `koji je nabolji brend MBa`. Ali ovo je definitivno za medalju...
Re: Ovo je za sad ubedljivo najgluplja tema u istoriji ovog foruma...
24.05.2009. 15:11
status: user broj poruka: 8138
Objasni sta ti je glupo?
The Way It`s Meant To Be Played
:: Do sad su mi HIT teme koje nisu imale apsolutno nikakav smisao bile `AMD ili Intel`,`Nvidia ili ATI` i `koji je nabolji brend MBa` :: Ali ovo je definitivno za medalju.. :: :: :: DaSickSyste :: ::
Ko bi bio bolji moderator od Baxonje? Chuck Norris
Ma forum funkcionise najnormalnije i ovako, sto rece Daum, postovi se brisu u dovoljnom broju. Ne vidim ni jedan drugi razlog zasto bi postojao moderator. Bitnije su one stvari sa tehnicke strane. Cekamo custom avatare, aktivne linkove, postovanje slika itd. Verovatno admini na ovaj forum gledaju kao `Tehnicku podrsku` i nista vise. A rekose ljudi da nemaju vremena, tako da mislim da je suvisno postovati ovakve teme. Kad budu mogli i hteli oni ce to i uraditi. ___________________________________________________________ Succumb To The Superior
Chuck moze samog sebe da banuje. Chuck Norris moze da igra CS na serveru na kome je dozivotno banovan, a moderator bi trebalo da bude svako ko ima preko 5k postova.
Pozdrav!
:: Ako postavite Čaka Norisa za moderatora ima odma` da banuje administratore ovog sajta :: :: No Fuck With Chuck :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Ovo ti je najveca glupost koju si mogao da odvalis. Znaci sta? Kad bi Pufi koji je nabijao postove tipa 5 puta napise jednu istu rec po nekim zabacenim postovima kao ranije i dostigne tih `famoznih` 5000 postova treba da postane moderator? __________________ Scourge of PCBerza
:: Chuck moze samog sebe da banuje. Chuck Norris moze da igra CS na serveru na kome je dozivotno banovan, a moderator bi trebalo da bude svako ko ima preko 5k postova :: :: Pozdrav :: :: :: :: Ako postavite Čaka Norisa za moderatora ima odma` da banuje administratore ovog sajta :: :: :: :: No Fuck With Chuck :: :: :: :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: :: :: ::
Pa tu je vec jedan moderator koji ce to redukovati.
Pozdrav!
:: Ovo ti je najveca glupost koju si mogao da odvalis. Znaci sta? Kad bi Pufi koji je nabijao postove tipa 5 puta napise jednu istu rec po nekim zabacenim postovima kao ranije i dostigne tih `famoznih` 5000 postova treba da postane moderator :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Chuck moze samog sebe da banuje. Chuck Norris moze da igra CS na serveru na kome je dozivotno banovan, a moderator bi trebalo da bude svako ko ima preko 5k postova :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Ako postavite Čaka Norisa za moderatora ima odma` da banuje administratore ovog sajta :: :: :: :: :: :: No Fuck With Chuck :: :: :: :: :: :: :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.