...i laptop sa ugradjenom levitacijom...salu na stranu, ovo je slikano u Vojnom Muzeju u BG, zaplenjena oprema kosovskih teroristickih grupacija 1998 godine, tako pise na tablici pored. Pa sada neka neko kaze da je Trust shit ime :)) i da pravi samo budjave periferije...obratite paznju n a brand i dogovarajuci znak istog na Notebook-u...
P.S. Da ne bude zabune nije u tom trenutku radio, a slika koja se nazire na LCD-u je zapravo odsjaj moje `taboo voodoo` majice sa nekim crncima koji igraju uz neka koplja :)
E da bio sam i ja skoro, ali sam zaboravio da okacim sliku, brate ulaznica sto dinara, dzabe, jel si video iz onog aviona sto smo oborili one zice i ostalo, i od onih kasetnih bombi glavu ili ono za bezicno aktiviranje bombi, tako nesto
ql majica ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
moram da priznam da sam imao PSU 0d 520W njihove proizvodnje. Uredjaj je radio na mom PC-u 2 godine, a evo godinu je dana proslo otkako je promenio vlasnika a i dalje radi besprekorno. Inace, kod mene je terao plocu sa chipset-om 945c, Dual Core 940, 2 HDD-a, 2GB RAM-a i 7900GT.
Ko ce ga znati kakav mu je sastav.... Verovatno nesto u rasponu 286 - P1... Osnovni prikaz, tek da se vidi plan akcije... Googlao sam malo i nasao dosta ovakvih primeraka raznih proizvodjaca ali u kolumnama gde se navodi koliko je `pokradene opreme` od USA vojske u Pakistanu, Albaniji i Bosni...
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.