Nisam stigao da obavestim korisnike da su one male kocke, kockice, u kojima su kalemovi u naponskoj sekciji, zapravo PLASTICNI, ko god je mislio da je u pitanju makar i imitacija legure metala u vidu `spijaltera` se grdno prevario...to su pokazala najnovija istrazivanja sprovedena od strane nezavisne, meritorne institucije `miniNet` (PCB forumas)
Uveliko prosao vikend, kapije Laze Lazarevic i dalje otkljucane a Milancheta koji me JE tepao prekosutra nigde nema :((
P.S. MOZETE LI MI RECI NEKE DOBRE (VIZUELNO DOPADLJIVE/LEPE) PLATFORMSKE-ARKADNE IGRE NALIK NA ALADDIN, RAYMAN, LIONKING, STREET FIGHTER...2D MANIR ALI SA KOMBINOVANIM 3D ELEMENTIMA, DA SE NE RAZMISLJA MNOGO VEC ZA OPUSTANJE...MOZE I STARIJE ZA ATI R7500-R9200 64MB ALI I NOVIJE ZA X800-X1900 256MB
potraži `Hercules` igricu. Izašla je malo posle istoimenog crtaća Diznijeve produkcije. Grafika super igrica igriva i zanimljiva. Nasiljem protiv argumenata...
Jel se seća neko Forsaken-a i G-Police-a. Buši, a ha ha ha... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Nisam stigao da obavestim korisnike da su one male kocke, kockice, u kojima su kalemovi u naponskoj sekciji, zapravo PLASTICNI, ko god je mislio da je u pitanju makar i imitacija legure metala u vidu `spijaltera` se grdno prevario...to su pokazala najnovija istrazivanja sprovedena od strane nezavisne, meritorne institucije `miniNet` (PCB forumas :: :: Uveliko prosao vikend, kapije Laze Lazarevic i dalje otkljucane a Milancheta koji me JE tepao prekosutra nigde nema :( :: :: :: P.S. MOZETE LI MI RECI NEKE DOBRE (VIZUELNO DOPADLJIVE/LEPE) PLATFORMSKE-ARKADNE IGRE NALIK NA ALADDIN, RAYMAN, LIONKING, STREET FIGHTER...2D MANIR ALI SA KOMBINOVANIM 3D ELEMENTIMA, DA SE NE RAZMISLJA MNOGO VEC ZA OPUSTANJE...MOZE I STARIJE ZA ATI R7500-R9200 64MB ALI I NOVIJE ZA X800-X1900 256M ::
Jok ti si 3D. Kako sam to peglao sa Diamond Stealth II S220 grafom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: forsaaken beđe 3D :: :: Od 3D igara Undying i legendarni Serious Sam :: Nasiljem protiv argumenata.. :: ::
i MACHINE nađi ako budeš mogao Williams Pinball classics extra fliper, pet ili šest tabli koje su postojale i u Beogradu. Btw ako ga nađeš javni mi na mail jer sam se ja polomio tražeći ga i ništa. Nasiljem protiv argumenata...
:: Ma kakvi 2007. Ja to igrao pre 4-5 godina (Duke Nukem Manhattan...) No, eto i taj je platforma :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
:: vreme je za reparaciju mozg :: :: i MACHINE nađi ako budeš mogao Williams Pinball classics extra fliper, pet ili šest tabli koje su postojale i u Beogradu. Btw ako ga nađeš javni mi na mail jer sam se ja polomio tražeći ga i ništa :: Nasiljem protiv argumenata.. :: :: :: Ma kakvi 2007. Ja to igrao pre 4-5 godina (Duke Nukem Manhattan...) No, eto i taj je platforma :: :: :: :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: :: :: ::
wow. Pa kad nisam daunloader pa se ne snalazim. Fala nenika
Nasiljem protiv argumenata...
:: http://btjunkie.org/search?q=Williams+Pinbal :: za 10 sekundi sam nasa :: :: :: vreme je za reparaciju mozg :: :: :: :: i MACHINE nađi ako budeš mogao Williams Pinball classics extra fliper, pet ili šest tabli koje su postojale i u Beogradu. Btw ako ga nađeš javni mi na mail jer sam se ja polomio tražeći ga i ništa :: :: Nasiljem protiv argumenata.. :: :: :: :: :: Ma kakvi 2007. Ja to igrao pre 4-5 godina (Duke Nukem Manhattan...) No, eto i taj je platforma :: :: :: :: :: :: :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.