SVE SAM POKUSAO I NE IDE,SAMO JOS NOV SISTEM NISAM INSTALIRAO.... GLASNIJE MI SE CUJU PREDNJI I ZADNJI LEVI SATELITI OD DESNIH ZA OKO 1db. GENIUS 5.1 VEC PAR DANA SE CIMAM OKO TOGA,A STO JE NAJGORE SVE JE RADILO KAKO TREBA... NE MOGU DA PRONADJEM GDE SAM ZABRLJAO....
Ne verujem da je tu ista crklo. Ubodi tog Geniusa u neki mp3 player ili sl. prvo front,pa oslusni,pa onda rear,pa vidi ima li razlike.Tako ces da vidis da li je do geniusa ili do zvucne. Ipak mi je malo nelogicno jer se 5+1 sastoji od 6 nezavisnih kanala,a da ti 2 riknu tj.sto je jos cudnije oslabe od jednom...Pre svega proveri sva podesavanja u panelu zvucne kartice,playera preko koga pustas,kodeke...
:: PROBAO SAM DA PROMENIM KUTIJE I NISTA... :: DA NIJE NESTI CRKLO? MA JOK : :: :: ::
Nije to do zvucnika nego do windowsa. Na VISTI i Windows 7, slabije rade front ili rear zvucnici od ostalih, tj veoma malo se cuju, daju neke efekte dok kod XP-a rade svi 5.1 na max. I ja imam takav problem.
i dok nisam očistio Volume, do negde 3/10 trebalo je nabadati jedno 5 minuta potenciometrom položaj na kom se na svim zvučnicima signal čuje jednako glasno, tako da mi nije ništa novo da se jedna strana čuje slabije od druge.
A možda ti je i Windows ili drajver prso, ne znam stvarno, ja koristim Xp i odavno nemam problema sa kompatibilnošću HW-a.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.