Poklanjam dva VHS recorder-a: JVC i Daewoo i PC CD player. Ako neko ima stariju konfig. ili komponente koje mu ne trebaju ( MB, CPU, HDD, RAM...) kupio bih.
Alfi,ako ti nije problem,reci zbog cega ti trebaju stare komponente...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Poklanjam dva VHS recorder-a: JVC i Daewoo i PC CD player :: Ako neko ima stariju konfig. ili komponente koje mu ne trebaju ( MB, CPU, HDD, RAM...) kupio bih :: :: :: Pozdrav svima i hvala :: Aleksanda :: filipal2000@yahoo.com
Pokusavam da to sastavim i stavim u funkciju, a zatim poklanjam deci da se uce. Posto tako sticu prva znanja i kontakt sa racunarom, nije im bitno koliko su brze i mocne masine. P2/ P3 ( 98 / XP ) su im dobri za igrice, pisanje, slusanje muzike, gledanje filmova...kad nesto zataji, ja im to osposobim ( ako je moguce, ako ne-u reciklazu! ). Roditelji su im slabijeg materijalnog stanja ( u pitanju je selo-Sumadija ), deca se vrlo obraduju tome! Nisam ni ja u mogucnosti da im poklanjam skuplje masine.
Pozdrav svima, ( nikakva mudra misao mi ne pada trenutno na pamet... mozda, Sto vise darujes, vise imas.
:: :: :: Pokusavam da to sastavim i stavim u funkciju, a zatim poklanjam deci da se uce :: Posto tako sticu prva znanja i kontakt sa racunarom, nije im bitno koliko su brze i mocn :: masine. P2/ P3 ( 98 / XP ) su im dobri za igrice, pisanje, slusanje muzike, gledanje filmova...kad nesto zataji, ja im to osposobim ( ako je moguce, ako ne-u reciklazu! ) :: Roditelji su im slabijeg materijalnog stanja ( u pitanju je selo-Sumadija ), deca se vrlo obraduju tome :: Nisam ni ja u mogucnosti da im poklanjam skuplje masine :: :: Pozdrav svima :: ( nikakva mudra misao mi ne pada trenutno na pamet... mozda :: Sto vise darujes, vise imas ::
To dajes komponente koje rade od one dve Pentium dvojke koje si sjebao :).
Pozdrav!
:: Alfi,proveri mail!! :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: Pokusavam da to sastavim i stavim u funkciju, a zatim poklanjam deci da se uce :: :: Posto tako sticu prva znanja i kontakt sa racunarom, nije im bitno koliko su brze i mocn :: :: masine. P2/ P3 ( 98 / XP ) su im dobri za igrice, pisanje, slusanje muzike, gledanje filmova...kad nesto zataji, ja im to osposobim ( ako je moguce, ako ne-u reciklazu! ) :: :: Roditelji su im slabijeg materijalnog stanja ( u pitanju je selo-Sumadija ), deca se vrlo obraduju tome :: :: Nisam ni ja u mogucnosti da im poklanjam skuplje masine :: :: :: :: Pozdrav svima :: :: ( nikakva mudra misao mi ne pada trenutno na pamet... mozda :: :: Sto vise darujes, vise imas :: ::
Da Gile,svaka cast za pamcenje...Hocu da poklonim komponente od dvojke koje sam s*ebao...Ima tu par stvari koje se mogu iskoristiti...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: To dajes komponente koje rade od one dve Pentium dvojke koje si sjebao :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Alfi,proveri mail!! :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pokusavam da to sastavim i stavim u funkciju, a zatim poklanjam deci da se uce :: :: :: Posto tako sticu prva znanja i kontakt sa racunarom, nije im bitno koliko su brze i mocn :: :: :: masine. P2/ P3 ( 98 / XP ) su im dobri za igrice, pisanje, slusanje muzike, gledanje filmova...kad nesto zataji, ja im to osposobim ( ako je moguce, ako ne-u reciklazu! ) :: :: :: Roditelji su im slabijeg materijalnog stanja ( u pitanju je selo-Sumadija ), deca se vrlo obraduju tome :: :: :: Nisam ni ja u mogucnosti da im poklanjam skuplje masine :: :: :: :: :: :: Pozdrav svima :: :: :: ( nikakva mudra misao mi ne pada trenutno na pamet... mozda :: :: :: Sto vise darujes, vise imas :: :: ::
:: Da Gile,svaka cast za pamcenje...Hocu da poklonim komponente od dvojke koje sam s*ebao...Ima tu par stvari koje se mogu iskoristiti.. :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: To dajes komponente koje rade od one dve Pentium dvojke koje si sjebao :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Alfi,proveri mail!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pokusavam da to sastavim i stavim u funkciju, a zatim poklanjam deci da se uce :: :: :: :: Posto tako sticu prva znanja i kontakt sa racunarom, nije im bitno koliko su brze i mocn :: :: :: :: masine. P2/ P3 ( 98 / XP ) su im dobri za igrice, pisanje, slusanje muzike, gledanje filmova...kad nesto zataji, ja im to osposobim ( ako je moguce, ako ne-u reciklazu! ) :: :: :: :: Roditelji su im slabijeg materijalnog stanja ( u pitanju je selo-Sumadija ), deca se vrlo obraduju tome :: :: :: :: Nisam ni ja u mogucnosti da im poklanjam skuplje masine :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav svima :: :: :: :: ( nikakva mudra misao mi ne pada trenutno na pamet... mozda :: :: :: :: Sto vise darujes, vise imas :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.