Pa vidis da ga je covek bacio sa terase pa cak nije ni siguran koliko je peraja otpalo 2 ili 3. Ima i ludjih, prodaje dva neispravna Solid-state relea, pa sta tu ima onda da proda, njih nema sanse da rasturis jer su zaliveni izuzetno tvrdom epoxi smolom. Da ne pricamo o jos ludjim varijantama HAMEG dvokanalni osciloskop bez sondi sa neispravnim potenciometrom za x osu (pre bih rekao da je kvar elektronske prirode) za oko 60.000din, pa za te pare mozes kupiti nov, kompletan i sa garancijom. Znam samo da sam izgubio silno vreme zevajuci u raznorazne gluposti a nista vredno nisam nasao a da nije bilo precenjeno jos u startu, ma cist gubitak vremena, zaraza.
ja sam uzeo original, nove SE nadsfree bubice (in-ear) za 300din a nove su 20e. Naleteo sam na Infineon SDR 512MB PC133 sa 9 chipova po strani (ECC unbuffered non-reg) a takodje i na Micron DDR2 ECC registered memoriju...a sve su to rariteti...upaljac kao Zippo, firma je STAR iz 1988, kvalitetni benziznski, fina gravura u kutiji 200din, tapetarska heftalica 4-14mm za 300...nije da nema, ali to vecinom nije trazena roba pa su i cene u skladu sa time, ostalom se nabija cena jer je deficitarno
Original, proverio sam i oznaku na netu, malo drugaciji izvodnik nego one sto sam dobio uz SE. Imaju isti kvalitet izrade i zig SonyEricsson a kvalitet zvuka je mozda za nijansu i bolji od ovih sto sam dobio uz telefon, verovatno se zvuk i menja tokom vremena...nije fush, toliko bih primetio...
A N G E L
:: U svoje vreme je bilo retkost naci original kod crnogorskih preprodavaca. Kvalitet zvuka ne moze da se poredi :: :: - - - - :: `Symbian - Restart svakodnevnica` - - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefon :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.