pa brate machine koji ti je ku*ac pa treba da nastavim da zivim posle ovoga bas si mor`o da postavis link jel da!? a i ja sam morao da pogledam aaaaaaaaaaaaaaaaaaa vise ne pratim linkove koje ti postavljas
Sto? Meni bas deluje sexi i zavodno :)) Moze biti miss piggy :))
Pa, dobro, nije poenta bila slika nego zezancija oko sivinjskog gripa i simptoma, a ucinilo mi se u neku ruku smesno sto je guska stavila njusku, repic, izbojadisala cak i pupak.stomak ruzicasto...
A lebac mu... ogadi mi dorucak... sto kaze gman bas sam morao da pogledam _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Verovatno mali broj ljudi misli o tome šta je sve potrebno uraditi da nastane prasetina spremna za žvakanje, a verujem da bi bar 4/5 mesoždera momentalno prešlo u vegeterijance kada bi odgledali par klanja svinja u istom danu i naslušali se zvukova koje ispusti ta životinja dok je zvanično ne proglase mrtvom.
EEe, ima nas koji smo sa sela, pa otprilike znamo kako to ide... ..ali mi je najgadnije kada treba prasići da se štroje. Ufff
Windows-free with Fedora 10
:: Verovatno mali broj ljudi misli o tome šta je sve potrebno uraditi da nastane prasetina spremna za žvakanje, a verujem da bi bar 4/5 mesoždera momentalno prešlo u vegeterijance kada bi odgledali par klanja svinja u istom danu i naslušali se zvukova koje ispusti ta životinja dok je zvanično ne proglase mrtvom :: :: Dobar dan - dobar dan, tak`a i tak`a stvar !
Slavuj, verovatno si u pravu, samo sto mislim da je procenat dosta manji. Koliko bi ljudi prestalo da nosi patike zbog uslova pod kojima rade nesrecni Kinezi (i ostali), zene koje bi prestale da se sminkaju jer se proizvodi testiraju na zivotinjama i sta vec..ne bas mnogo. Ljudi gledaju sebe, i neke stvari ne zele da znaju jer im je lepse u neznaju, ili ih bas briga. Ja sam prisustvovao klanju, jeste ruzno, ali tako je od vajakada.I bolje mi da koljemo njih, nego one nas :)))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.