Napredak ovog foruma je, nazalost, veoma spor. No, nebitno necemo da ulazimo sada u to. Imam mali predlog/izmenu, da button `Odgovor` stavite i pri dnu kako ne bi morali da skrolujemo svaki put na gore kada ima vise odgovora na istu temu, odnosno da ne bi korisnici koristili `citiraj` kada to i nije potrebno. I ako moze da se osposobi editovanje posta i nakon novog odgovora. Ne trazim mnogo, hvala. ___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
Ovo sa odgovori u desnom uglu je super nemora vise da trosim tockic od misa, a za promenu poruke je glupost kako cu da znam da si menjao poruku ako je ona na pocetku teme, treba ponovo da citam selu temu da bih prometio promene, mislim da je dolje da postavis novu poruku sa citatom stare i stavis naznaku da vrsis ispravku predhodne.
uzrecicu `taknuto-maknuto`. Onoga trenutka kada se neko nadoveze na tvoj post (ili komentar), sve sto hoces da izmenis moras uraditi u sklopu novog komentara.
Hvala za delimicno prihvatanje mojih zelja Heh, ma opusteno, to stoji da bi se izgubila smisao kad bi svi menjali, ali sam mislio na trenutke kada neko ispravlja svoj post, koji je poslednji postavljen na forum, i za to vreme se desi da neko vec napise nesto, u tom slucaju ispravka nije moguca vise. Na to sam mislio. Hvala u svakom slucaju!
___________________________________________________________________ Succumb To The Superior
A da li je moguce uvesti Custom Avatar-e? Malo je bezbeze sa ovim uobicajenim, jer nas ima puno sa istim. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Ma stvarno vise i ne vredi...Prodje jos jedan mesec i ne mogu stvarno da verujem da admini nisu mogli naci makar jedan slobodan `termin` da odrade makar nesta...makar i te Avatare...Najvise me nerviraju ovi linkovi sto moram stalno da idem copy/paste umjesto jednim klikom misa na link i vec ti je otvoreno...Ponovo apelujem na admine da makar nesta odrade....
Jel znas ti koliko je sjebano napraviti jednu ovakvu stranicu u php-u, ima jos on sajtova nismo mi jedini, trebao bi im jos po koji covek da ovo programira ili da da nekome da uradi i da plati kao sto su uradili oni na benchmark-u, ali im je jos sajt bagovit.
Pozdrav!
:: :: Ma stvarno vise i ne vredi...Prodje jos jedan mesec i ne mogu stvarno da verujem da admini nisu mogli naci makar jedan slobodan `termin` da odrade makar nesta...makar i te Avatare...Najvise me nerviraju ovi linkovi sto moram stalno da idem copy/paste umjesto jednim klikom misa na link i vec ti je otvoreno...Ponovo apelujem na admine da makar nesta odrade... :: :: Independence is a state of mind :: ::
Ma postoje gotovi paketi za forume koji su uz to i besplatni, open source, sa mnoštvo funkcija, izrazito konfigurabilni (phpBB?), ali neee, autori su ``morali`` da sve ručno odrade. Meni na faksu iz dana u dan lupaju u glavu i kažu ``don`t reinvent the wheel! Don`t reinvent the wheel! DON`T reinvent the Wheel!!!!`` (dobro...kaže na srpskom ). Nisam profi u ovoj oblasti, tako da neću dalje da ``prosipam znanje``, ali jedno je sigurno: slabo obraćaju pažnju na ovaj forum i sami su krivi što sada ne mogu da ga održavaju-unapređuju!
Windows-free with Fedora 10
:: Jel znas ti koliko je sjebano napraviti jednu ovakvu stranicu u php-u, ima jos on sajtova nismo mi jedini, trebao bi im jos po koji covek da ovo programira ili da da nekome da uradi i da plati kao sto su uradili oni na benchmark-u, ali im je jos sajt bagovit :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Ma stvarno vise i ne vredi...Prodje jos jedan mesec i ne mogu stvarno da verujem da admini nisu mogli naci makar jedan slobodan `termin` da odrade makar nesta...makar i te Avatare...Najvise me nerviraju ovi linkovi sto moram stalno da idem copy/paste umjesto jednim klikom misa na link i vec ti je otvoreno...Ponovo apelujem na admine da makar nesta odrade... :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.