Znam da su sanse male, ali `ajde da pitam i ovde...da li neko ima ovako nesto u svojoj bazi ili neki link ali u PDF, DOC...formatu ali nikako u CHM (help file)???
1. Practical Gynecological Oncology, 4th ed, Jonathan S. Berek, Neville F. Hacker 2. TeLinde`s Operative Gynecology, 10th ed, John A. Rock, Howard W Jones 3. Cancer:Principles and Practice of Oncology, 8th ed, DeVita et all 4. Principles and Practice of Radiation Oncology, 4th ed, Carlos A. Perez, Luther W. Brady 5. Principles and Practice of Gynecologic Oncology, 5th ed, William J Hoskins, Carlos A Perez, Robert C Young, Richard R Barakat, Maurie Markman
Re: Gledao sam vec na AVAX-u, nema u tim formatima
28.04.2009. 01:38
status: user broj poruka: 362
A sto ne konvertujes chm u pdf? Probaj...probacu i ja iz zezanja pa ti javljam. ALi da li ti imas te knjige u bilo kom formatu? Ako imas, posalji mi ih...
:: Ne postoji dobar konvertor koji ce to da odradi kako treba. Zezne neke tabele i posle pomesa strane.. :: :: :: A N G E L :: :: Ima dosta alata za PDF na LInux ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.