Ciga sa drugog linka koji je postavio OCz je postao jako popularan zbog tog video snimka,cuo sam da je dobio i svoj stan i snimio neke reklame i sl..Sad od toga koliko je istina ne znam ali evo nastavak :
@MACHINE@Juce,prekjuce kad vec bi si stao u odbranu roma iako za to nije bilo potrebe,niko ih nije pljuvao vec se vodila polemika a danas ih vec ismevas.Ovo je klasicno podsmevanje nizoj inteligenciji. Ja sad iznosim svoje zapazanje,ovo nije nista licno.
Nisi u pravu. Nisam se stavio na njihovu stranu. Inace temu je postavio moj najbolji prijatelj. I sama tema nije imala za posledicu ismevanje, ali se javila lavina komentara koja je ima rasisticki stav. Ja sam ovde u mom prvom postu naveo:
::`Da se pokidas...ali jeste bistar mali, nije on kriv sto nije isao ni u osnovnu :( svejdno je na simpatican nacin smesno...`:
i time se ogradio...
A N G E L
:: Ciga sa drugog linka koji je postavio OCz je postao jako popularan zbog tog video snimka,cuo sam da je dobio i svoj stan i snimio neke reklame i sl..Sad od toga koliko je istina ne znam ali evo nastavak :: :: http://www.youtube.com/watch?v=p0UVTv4ONmc&feature=relate :: :: @MACHINE@Juce,prekjuce kad vec bi si stao u odbranu roma iako za to nije bilo potrebe,niko ih nije pljuvao vec se vodila polemika a danas ih vec ismevas.Ovo je klasicno podsmevanje nizoj inteligenciji :: Ja sad iznosim svoje zapazanje,ovo nije nista licno :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Ja recimo nikad nisam bio ni rasista ni nacionalista ali neke cinjenice su takve kakve su i ne mogu da se izbegnu.Oni su narod koji zivi od danas do sutra,parazistski koji nije naucio da radi vec prose a pored svega toga zive kao neke zivotinje i sire zarazu i prljavstinu.Evo i ovo je grubo i ruzno sto sam sad i ja rekao i mozda i zvuci rasisticki ali je cista istina i sta se sad tu moze?!Mozda jednostavno nisi sagledao istinu iz drugog ugla pa ti je to sve delovalo tako mada ima onih koji ih i mrze.
Nego Machine,nesto si nam se uspavao,stigao sam te sa brojem postova a jos se uopste i ne trudim i nisam ni redovan.
I Want to believe - The truth is out there
:: Nisi u pravu. Nisam se stavio na njihovu stranu. Inace temu je postavio moj najbolji prijatelj. I sama tema nije imala za posledicu ismevanje, ali se javila lavina komentara koja je ima rasisticki stav. Ja sam ovde u mom prvom postu naveo :: :: ::`Da se pokidas...ali jeste bistar mali, nije on kriv sto nije isao ni u osnovnu :( svejdno je na simpatican nacin smesno...`: :: :: i time se ogradio.. :: :: :: A N G E L :: :: :: :: Ciga sa drugog linka koji je postavio OCz je postao jako popularan zbog tog video snimka,cuo sam da je dobio i svoj stan i snimio neke reklame i sl..Sad od toga koliko je istina ne znam ali evo nastavak :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=p0UVTv4ONmc&feature=relate :: :: :: :: @MACHINE@Juce,prekjuce kad vec bi si stao u odbranu roma iako za to nije bilo potrebe,niko ih nije pljuvao vec se vodila polemika a danas ih vec ismevas.Ovo je klasicno podsmevanje nizoj inteligenciji :: :: Ja sad iznosim svoje zapazanje,ovo nije nista licno :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
... ovi jednici su ok, a ako se uzme u obzir njihov nivo (ne)obrazovanja cak to nece biti ni smesno, ali... Pogledajte ovo na youtube. Posto pisem sa iPhonea, nemam opciju copy-paste linka, pa ukucajte u searchu `vendi kostobolja jami`. Dobicete intervju na nekoj, cini mi se bosanskoj Tv, pa onda pogledajte sta je crni humor, osoba cijoj se imbecilnosti treba smejati dok vam se ne povraca. Ko bude imao zeludac, nek pogleda i related...
Mali opasno peva.Za ovo doba,u ovim godinama je ovo velik talenat. Mali moze da dostigne slavu jednog Sabana Bajramovica samo ako nastavi da napreduje.Ja da sam u mogucnosti,licno bi mu pomogao da uspe u zivotu.Bog je ipak dao ovaj talenat.
Sto se tice Vendi drolje ono je katastrofa,narkomanka,jedna osoba koja nema ni najmanje morala a po najmanje mozga.Tacno je da se zeludac prevrce i to u dva puta!
Ovo je najjaca fora,onaj sa zivotinjama,delfin,ajkula,drakula,mjamjau,to j estaro ,ali ne znam sto svi ganciu tim klipovima obavezno nabrajaju ajkula,drakula,delfin!!! EXTRA
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.