Sto `volim` kad vidim pitanje `POMOC`, a onda svi kliknu da vide o cemu li se zapravo radi...a ono neko glupoooo pitanje....
Maltene svaki program za pustanje AVI extenzije ti pusta HD filmove 5.1....cak mislim da nije maltene, nego SVAKI. Sam driver za zvucnu ti daje tih 5.1 (ili 6.1, 7.1, itd), a codec (ili vise njih) ti daje mogucnost pustanja SVIH vrsta video snimaka (avi, mkv, asf, wmv, itd)
p.s. ali nikako nemoj da instaliras sve codece iz nekog codec pack-a, jer onda ce se bedjusobno klati i imaces dosta problema jer vise codeca pusta isti fajl, kapiras?
aj uzdravlje.....
life`s a bitch...and then you die.
:: POTREBAN MI JE PROGRAMCIC ZA HD FILMOVE 5.1.. :: NESTO KAO VLC...
Media Player Classic Home Cinema, zadnja verzija. Pushta i excel filmove u TAR formatu kompresovane ActiveX .NET Hotfixom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Majke mi on mi je najbolji, sve pustam preko njega, cak i ove baxove formate
:: :: Media Player Classic Home Cinema, zadnja verzija. Pushta i excel filmove u TAR formatu kompresovane ActiveX .NET Hotfixom :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
KM Player i/ili Media Player Classic Home Cinema (poboljsani Media Pl Classic). - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - A od BS-a bezi kao Andjama od tamjana. Cuh li kako neko pita za Window$ M player? Ne? Pa. ovaj, to je sasvim normalno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.