Pa osim BlueSoleila ja ne znam ni za jedan. Nije to toliko loš softver, radi mi FTP, activesync sa pocketom je problematičan, Nokiin softver nešto ne radi sa njim kako treba (radi kad se instalira, posle prvog reseta neće). Eto, obzirom da i nemaš nikakav izbor nije loše. Ako neko zna za nešto drugo nek se javi.
Ne znam da ti predlozim alternativu,ali su vecina softvera toga tipa(pomozi Boze)nestabilni,a sve zavisi i od samog hardvera koji posedujes.Instalisi i pomoli se klecuci da sve to skupa sljaka.
2.Ne znam,javice se neko...strpljenja...
:: Predlozite mi najbolji softver za plavi zubic : :: :: Moze li me neko uputiti na dobar servis monitora koji se bave popravkom i digitalnih flat modela (Sony Trinitron) ali sa normalnim cenama : :: :: Zahvaljujem se na trudu : ::
ima solidan software za bt, ali ga shipuje uz svoje masine. mozda bi mogao da se navari i na neki drugaciji komp a, taj servis za crt i ja trazim godinama pa mrka kapa. koji je model u pitanju? meni nesto stuca 520G, cini mi se, 21`` pa mozda da se gadjamo delovima ako imas isti...
Sony e540 je model a ima vise problema. Kada se upali slika je na par sekundi dobra zatim se pokvari, brljava slova na crnoj (razdesen fokus totalno, kao da vidis troduplo slova nalik onim u stripovima za 3D naocare) a kada se zagreje sve bude u redu. Takodje se vide neke kose linije, vrlo malo na crnom a nisu one 2 sto je normalno nego destak kosih.Mislis li da moze sa opravi?
:: :: :: :: a sta je problem sa sonyem ... i koji mode ::
jbte taj monitor sam trazio prosle godine 6 meseci .. pa sam na kraju podlegao i uzeo tft ...
to nije neki veliki problem ... los fokus i vertikal retrace lines su cesti problemi na tom soniju ... moze da se resi povecavanjem G2 napona i stelovanjem fokusa na flyback trafou ... to ti nepreporucujem da sam radish jerbo ima 22000V ... a moze biti losi kondenzatori lemovi i kontakti ... glupost kao skines crt konektor i vratis ... bilo koji TV servs to moze da ti resi ... nisam iz BG-a pa neznam tamo nikog da ti preporucim . sorry
Sto se servisa tice ja ti toplo preporucujem servis Elektronik Plus u Sindjelicevoj, ljudi su maheri za monitore i skroz su korektni i sto se tice rada, garancije i cene. Da ne bude da reklamiram, ako hoces poslacu ti tacnu adresu i telefon na mail.
Znaci mislis da se moze fino srediti? On odavno tako radi, sa tom manom. Jednom je bio na popravci kod nekog koji i nije bas profi ali je sredio te kose linije (povratni mlaz). Mene vise brine ono drugo. Hocu reci da kada ga upalim par sekundi sve bude u top stanju. Zatim krece distorzija, na tamnoj pozadini se najvise vidi kako se mlazevi razmimoilaze, na testu se vide sve tri tacke (crvena, zelena, plava). Toga nema (tacka je bela kako treba) onih 5 sekundi kada se odmah upali, zatim sledi ta distorzija fokusa i nakon pentaest minuta grejanja se one vrate na mesto kao da se mlazevi podese. Da li se to moze namestiti da cim ga upalim slika bude u top stanju. To je 2002. godiste ali je kao nov cuvan. Slika je inace solidno ostra i sa dobrim bojama, ne kao na TFT ali to i ne moze da da tu ostrinu i kontrast. I jos nesto, primeti se promena osvetljaja na prelazu tamno-svetlo. Toga nije bilo pre nego sto je ovaj majstor radio onu popravku, hocu reci da se pojavilo nakon tog jednog popravljanja tih kosih linija.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.