Prosto da ne poverujes da tako razvijena i bogata zemlja u svakom pogledu ima tako zatupavljene ljude. Teorijska entropija njihove gluposti tezi beskonacnosti :)
A N G E L
:: http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloF :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Ovakav prilog mođe da se napravi bilo gde u svetu. Jednostavno, izlaziš na ulicu sa kamermanom nekoliko dana i posle odabereš najgluplje i najtuplje odgovore. Međutim, činjenica je da prosečan Amerikanac, o onima ispod prosek da ne govorim, nema mnogo pojma šta se događa u ostatku sveta. Gledaju svoja posla, misle da su najveći, najbolji i najmoćniji (ovo poslednje je istina) jer su ih tako naučili TV, novine i njihovi političari.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Vec vidjeno, oni su oduvek vazili za glupu i tupavu naciju, i nista se nece promeniti, samo na zalost nas obrazovni i mentalni sistem polako ali sigurno ide ka tom putu... Ja ne menjam niciju zenu, ne pratim kucu velikog blata, nikakve zvezde, a kamoli sam grand, ne gledam cirkus zvani skupstina, ne citam novine jer odmah pocinje da mi biva zlo, nikakve idole u glavi nemam, niti me iskreno interesuje big mek niti da ne kazem sta iz te branse (prvih pola sata sam naduven k`o balon, a posle sat vremena mogu slona za uzinu da pojedem)....
Drugim recima tuzno i zalosno, s obzirom na to da nama i ostatku sveta ta nacija izigrava nekog velikog pandura, kuje sudbinu svima nama i dzekira se na najgluplje moguce nacine... Velike mi nacije, vala bash...
Bili bo nesto uradjeno po tom pitanju sigurno, da nekima ne odgovara da imaju tocilijadu iza sebe. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Vec vidjeno, oni su oduvek vazili za glupu i tupavu naciju, i nista se nece promeniti, samo na zalost nas obrazovni i mentalni sistem polako ali sigurno ide ka tom putu... Ja ne menjam niciju zenu, ne pratim kucu velikog blata, nikakve zvezde, a kamoli sam grand, ne gledam cirkus zvani skupstina, ne citam novine jer odmah pocinje da mi biva zlo, nikakve idole u glavi nemam, niti me iskreno interesuje big mek niti da ne kazem sta iz te branse (prvih pola sata sam naduven k`o balon, a posle sat vremena mogu slona za uzinu da pojedem)... :: :: Drugim recima tuzno i zalosno, s obzirom na to da nama i ostatku sveta ta nacija izigrava nekog velikog pandura, kuje sudbinu svima nama i dzekira se na najgluplje moguce nacine... Velike mi nacije, vala bash...
moraćemo da te malo update-ujemo sa `važnim` klipovima...ovo bre bajato al uvek se slatko ismejem (I never realised that North Corea is that much bigger than South Co..) Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!!
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: moraćemo da te malo update-ujemo sa `važnim` klipovima...ovo bre bajato al uvek se slatko ismejem (I never realised that North Corea is that much bigger than South Co.. :: Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!! :: ::
Trik pitanje: da li se moze koristiti C umesto K kod Koreje (Corea ili Korea). Svakako je South/North Korea odomaceno u ENG govoronom podrucju...???
A N G E L
:: moraćemo da te malo update-ujemo sa `važnim` klipovima...ovo bre bajato al uvek se slatko ismejem (I never realised that North Corea is that much bigger than South Co.. :: Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!! :: ::
Ne može. I u Engleskim rečnicima se piše Korea. Inače, ako te zanima, na Korejskom (ili Koreanskom) ime za poluostrvo je Dae-Han-Min-Gook ili Han-Gook
:: Trik pitanje: da li se moze koristiti C umesto K kod Koreje (Corea ili Korea). Svakako je South/North Korea odomaceno u ENG govoronom podrucju...?? :: :: A N G E L :: :: :: :: moraćemo da te malo update-ujemo sa `važnim` klipovima...ovo bre bajato al uvek se slatko ismejem (I never realised that North Corea is that much bigger than South Co.. :: :: Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!! :: :: :: ::
Gde god odem iskoci mi neka reklama `budi poglavica tvoga sela` Nek kaze neko tim ljudima da sa kaze `svoga`.
:: Ne može. I u Engleskim rečnicima se piše Korea. Inače, ako te zanima, na Korejskom (ili Koreanskom) ime za poluostrvo je Dae-Han-Min-Gook ili Han-Gook :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Trik pitanje: da li se moze koristiti C umesto K kod Koreje (Corea ili Korea). Svakako je South/North Korea odomaceno u ENG govoronom podrucju...?? :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: moraćemo da te malo update-ujemo sa `važnim` klipovima...ovo bre bajato al uvek se slatko ismejem (I never realised that North Corea is that much bigger than South Co.. :: :: :: Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!! :: :: :: :: :: ::
Pokazali su nas domaci izdajnici, ljubitelji Solane i ostatka trulog zapada...kojima je Vasington Sveta krava...Sramota... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ako Koreanci pišu Corea onda je to tako. Ipak je zemlja njihova:D, a za inteligenciju amera i engleza smo se uverili iz Rašinog linka. Koliko njih za Srbiju misle da je Sibir. Hoćemo i to da odomaćimo:D
Konverzacija moje ortakinje i nekog amera na facebook pokeru: Amer:W R U from? Ortakinja:Serbia A:Ah Siberia, you have Camels there? O:Yes Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!!
:: Trik pitanje: da li se moze koristiti C umesto K kod Koreje (Corea ili Korea). Svakako je South/North Korea odomaceno u ENG govoronom podrucju...?? :: :: A N G E L :: :: :: :: moraćemo da te malo update-ujemo sa `važnim` klipovima...ovo bre bajato al uvek se slatko ismejem (I never realised that North Corea is that much bigger than South Co.. :: :: Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!! :: :: :: ::
Hvala za ovaj link. Uvek je korisno nešto naučiti. Jedino se plašim da je sve manje nas koji se drže onoga `čovek uči dok je živ`. Pritom ne mislim samo na Srbiju, već na celu, sve gluplju, planetu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.