Neki baneri na pcberzi mi fale isto tako i na limundu. Instalirao sam adobe flash player ali nista i kada ispraznim kes i ponovo ucitam stranu opet isto nema onog gornjeg banera
Java Runtime Environment, Adobe Flash i Shockwave i sve ce ti prikazivati. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Dzaba imam sve to i nece sve da ih prikaze. Imam 3.08 i ovi sa strane rade a onaj gore veliki ne. Limundo gore nema skin. Na drugom kompjuteru sve to radi
:: :: Java Runtime Environment, Adobe Flash i Shockwave i sve ce ti prikazivati :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.