Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
KIS 2009 ili ESS 4
STRANA 1 OD 1
ivikit KIS 2009 ili ESS 4 28.03.2009. 13:15 T16436

status: user
broj poruka: 264
Probao sam Kaspersky i mnogo mi se svidja jer je uradjen bas profi. Ali me zanima kako se azurira baza i gde da nadjem te licence na duze (neki link?). Takodje me zanim da li blokira mrezu kada se instalira, koliko je brz i siguran i da li zamara firewall? ESS 4 sam video i posle Kasperskog mi je najbolji program. Hajde molim komentare za KIS 2009 i kako da ga odradim u smislu firewall (da ne zeza) i te licence za baze. Hvala puno!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 28.03.2009. 14:11 #105676

broj poruka: 1797
Ja jos uvek koristim NOD32 2.7 i zadovoljan sam kako radi.

Ja sam imao prilicno losih iskustava sa Kaspersky-m. Kad pocne da brljavi i zapucava komp to je jedan uzas.

Za sada sa Nod-om nikad nisam imao problema, ali ako ne pazis na sta klikces, nece ti ni Perun Almighty pomoci.

Panta019 Re 28.03.2009. 14:23 #105679

broj poruka: 1583
Ti decko nisi svestan sta si ucinio. Otvorio si Pandorinu kutiju za svadju Kaspersky i NOD32 pristalica.

Salu na stranu. Uclani se na https://www.warez-bb.org i tu ces naci na kilo licence za KIS 2009 i serijske brojeve za ESS 4.

Na tvoju dilemu KIS 2009 ili ESS 4 necu da uticem vec cu da prepustim drugima da ti ispiru mozak.

Jedino sto mogu da ti kazem je da i jedan i drugi imaju svojih mana i vrlina, npr. KIS 2009 firewall je bolji od firewall-a koji ima ESS 4, i jedan i drugi imaju dobre antiviruse, antivirus u KIS 2009 je malo tezi za komp od antivirusa u ESS 4.

Cisto informativno, ja koristim KIS 2009 v8.0.0.506.

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.

nemamime RE: 28.03.2009. 14:29 #105681

broj poruka: 294
A godinama koristom AVAST i dobro mi odradjuje poaso, ne opterecuje masinu. Jedino nema firewall, ali mi ni netreba jer idem preko routera, sto je mnogo bolja varijanta. Zaboravi KIS, tezak je ko shleper, NOD je bolji, ali moj favorit je i dalje AVAST, besplatan je i dobro radi svoj posao.
gile23 ... 28.03.2009. 16:31 #105694

broj poruka: 9121
Ja koristim AVG i SpyBot Search and Destroy i nijedan virus nemam u kompu vec duze vreme.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: RE: 28.03.2009. 17:18 #105699

broj poruka: 7769
Zemljace a sta je u ovoj zemlji (iz potpisa) `PLATNO` kad je to pomenuto govno besplatno, a uz sve to ni ne radi, bar ne kako valja.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: A godinama koristom AVAST i dobro mi odradjuje poaso, ne opterecuje masinu. Jedino nema firewall, ali mi ni netreba jer idem preko routera, sto je mnogo bolja varijanta. Zaboravi KIS, tezak je ko shleper, NOD je bolji, ali moj favorit je i dalje AVAST, besplatan je i dobro radi svoj posao.
MACHINE Ajde da apsolviramo 28.03.2009. 19:30 #105713

broj poruka: 5704
Pre mesec dana sam probao:

Avira Premuim Security Suite 9 radi brzo, ne buguje ali je sve to neozbiljno i trapavo uradjeno. Sigurnost osrednja

ESS 3 i 4 su najgore AV aplikacije posle GDATA proizvoda. Jednostavno ispod haube je mnogo bugova, na default radi ali ako se engine prekonfigurise tako da je max. uposlen pocinju bugovi. Meniji se tripuju, neke aplikacije koje su male i proste dize po minut, a to nestaje gasnjem aktivnog monitora. Nem ni govora o slavnom 2.70.39

KIS 2009 - jednom recju SAVRSENTVO. Nema vise tromosti, gusenja pri OnTheFLy rezimu, pregrst naprednih opcija koje nece dopustiti da prodje nikakva `nanostruktura`. Naprosto ovo je za sada NAJBOLJE AllAround resenje ikada vidjeno. Svaka cast Eugenu na ovom proizvodu. Malo smara dok se FW uci ali se i to moze rekonfigurisati. Koliko god ESET odlicno stajao sa detekcijom (sto je, ruku na srce, cinjenica) nista to en vredi kada on na max. ne radi kako treba. Cak sam i pisao Esetu, verujuci da nisu svesni problema, ali se to desava i na slabim i na vrlo jakim masinama, serverima i radnim stanicama. Ostao sam zgrozen nad ovakvom aljkavosti nekada najjaceg igraca kakav je bio NOD32. Za sada KAV nema konkurenciju...

A N G E L

ivikit ok 28.03.2009. 20:58 #105721

broj poruka: 264
ok ok

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs