Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Predlog za forum - smanjite duplirane teme
STRANA 1 OD 1
Stripy Predlog za forum - smanjite duplirane teme 28.03.2009. 00:45 T16425

status: user
broj poruka: 4163
Ljudi, šta mislite o varijanti da postavite neku vrstu FAQ rubrike. Ja sam se lično smorio (a cenim i ostale kolege) da svakog dana pročitam temu u kojoj se nalazi pitanje ili problem o nečemu što smo svi po 100 puta odgovarali ili postovali. Izbrojte samo teme na pitanje koji antivirus, kolika je temperatura ili koji je hard disk bolji. Makar da se ubaci napomena korisniku koji postavlja pitanje tj post da `prečešlja` teme da ne bi postavio temu o kojoj je već bilo priče. Šta cenjene kolege misle o ovome...

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 28.03.2009. 00:52 #105614

broj poruka: 12057

Tu zbrku prave sami forumaši, ne vredi, ogromna većina cepa nove teme bez bilo kakve pretrage foruma.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Saske ... 28.03.2009. 01:49 #105624

broj poruka: 1117
a kako je moguće bilo šta naći na ovom forumu kada većina za naslove tema stavlja neke nebuloze...ako ne znaš tačno koju temu tražiš, nema šanse bilo šta da nađeš...

Overclocking is the way of life!!!

Equinoxe Re: ... 28.03.2009. 01:52 #105625

I to je tačno, mada može da se pretražuje i po kompletnim porukama i po naslovima.

:: a kako je moguće bilo šta naći na ovom forumu kada većina za naslove tema stavlja neke nebuloze...ako ne znaš tačno koju temu tražiš, nema šanse bilo šta da nađeš..
::
:: Overclocking is the way of life!!!
Saske ... 28.03.2009. 01:58 #105626

pa džabe što ti pretražuješ po celim porukama kad ti kucaš napajanje to i to, a search ti izlista hiljadu tema sa naslovima tipa `kuku lele`, `preturi se`, `otego je papke`, `problem`, `pomoc` i slično...ne vredi...definitivno ne bi bilo problema samo kad bi naslovi tema bili normalni...

Equinoxe Re: ... 28.03.2009. 02:02 #105628

Totalno se agree. Smisli, napiši, proveri.

:: pa džabe što ti pretražuješ po celim porukama kad ti kucaš napajanje to i to, a search ti izlista hiljadu tema sa naslovima tipa `kuku lele`, `preturi se`, `otego je papke`, `problem`, `pomoc` i slično...ne vredi...definitivno ne bi bilo problema samo kad bi naslovi tema bili normalni..
:: Overclocking is the way of life!!!
gilopile Re: Predlog za forum - smanjite duplirane teme 28.03.2009. 02:21 #105629

broj poruka: 9459
Mislim da se tu nista ne moze uciniti,jer i ova tema ce za par dana da potone,a samo 200-tinjak forumasa ce je procitati,a da ne govorimo za buduce forumdzije koji ce se pojaviti,pa iz `vedra neba`e7200 overclock please help.Smucio mi se taj procesor i njegov sugavi oc koji ce ga navodno staviti rame uz rame sa E8400 haaaaaaaahaha

Zaboravih da kazem za nazive tema,hitno!! izgore mi..,umrelo.....Prejeba ga...
Verovatno ljudi misle da ce tako privuci vise forumasa da im otvore temu,ali to je definitivno zabluda,jer ce vecinom dobiti pogresan ili nebulozan odgovor,jer `ajd kad sam vec tu pa da kazem nesto`

:: Ljudi, šta mislite o varijanti da postavite neku vrstu FAQ rubrike. Ja sam se lično smorio (a cenim i ostale kolege) da svakog dana pročitam temu u kojoj se nalazi pitanje ili problem o nečemu što smo svi po 100 puta odgovarali ili postovali. Izbrojte samo teme na pitanje koji antivirus, kolika je temperatura ili koji je hard disk bolji. Makar da se ubaci napomena korisniku koji postavlja pitanje tj post da `prečešlja` teme da ne bi postavio temu o kojoj je već bilo priče. Šta cenjene kolege misle o ovome..
:: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ!
Pisko Najbolji naslov 28.03.2009. 09:16 #105635

broj poruka: 6645
Najbolji naslov je:
Sad mu nije ništa.
Smisleni naslovi tema mogu se dobiti samo ako se kućica za naslov ponaša kao drop-lista sa dozvoljenim unosima + neki dodatak koji će da objasni stvar pobliže, pa makar to izgledalo kao: Problem sa hdd-om - oteg`o papke... Problem sa hdd-om - sad mu nije ništa... Problem sa hdd-om... itd. Ma, sa ovakvim stilom pisanja (i mojim) slaba vajda.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

gile23 ... 28.03.2009. 10:14 #105646

broj poruka: 9121
To moze za nas koji svaki dan gledamo forum, ali neko ko prvi put udje na forum samo ce postovati temu i to je to, sto bi se mucio!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
FatZadd ... 28.03.2009. 10:36 #105647

broj poruka: 140
A ko ce da smanji diplirane teme???? Moderatori?? Administratori?? KO

članovi foruma,teško...tj. nemogućePojedincima je lakse da postavljaju ista pitanja po više puta,nego da pogledaju temu koja slična njihovoj!!

100 Ljudi 100 ĆUDI
Saske Re: ... 28.03.2009. 10:45 #105648

100 Žena 200 GRUDI :D

:: A ko ce da smanji diplirane teme???? Moderatori?? Administratori?? KO
:: članovi foruma,teško...tj. nemogućePojedincima je lakse da postavljaju ista pitanja po više puta,nego da pogledaju temu koja slična njihovoj!
:: 100 Ljudi 100 ĆUD
MaliBaneBG Re: ... 28.03.2009. 10:46 #105649

broj poruka: 487
Ovde u principu ne postoje ni admini ni modovi tako da ono...
Ja retko kada otvaram teme, bas kada zaqcam, uglavnom citam i ucim, odatle i pronalazm odgovore na eventualna pitanja koja mogu da me snadju, ako bas ne znam onda pitam jbg...:)
==========
BLEJA:)))

:: A ko ce da smanji diplirane teme???? Moderatori?? Administratori?? KO
:: članovi foruma,teško...tj. nemogućePojedincima je lakse da postavljaju ista pitanja po više puta,nego da pogledaju temu koja slična njihovoj!
:: 100 Ljudi 100 ĆUD
Slavuj ... 28.03.2009. 11:25 #105658

broj poruka: 2236
Mislim da onima što postavljaju 100 puta viđena pitanja, treba slati odgovore tipa ``kataklinger``, ``blajzinger``, ``špulna``, ``iber lauf``, ``jednokrivajni zglobni poluprečnik`` itd.

Ako budu shvatili da ne poznaju tu npr. automehaničarsku terminologiju, verovatno će pogledati u СРЧ, a još je verovatnije da će pre toga napustiti sajt, što je, u ovom slučaju, veoma poželjno.

Jerbo nema svrhe da se svakome ponaosob jedno te isto crta i piše, prvo jer oduzima mnogo vremena nedužnim ljudima koji bi to pisali, drugo, jer ih istovremeno zaglupljuje i bespotrebno opterećuje, i, treće, prvobitni problem ostaje ukorenjen.

Eventualno da se prostor oko ``pretrage`` oboji u neku uočljiviju boju ili da se stave neke СТИКИ teme, ili, pošto nema mnogo mesta, kad se klikne na forum, pa nek prvih par redova bude popunjeno na primer CRVENIM slovima sa par rečenica o nekim pravilima koja bi neki prosečni posetilac trebalo da zna.

Mada sumnjam da bi i administiratore ubilo da malo češće klikću ovuda.

Kontrolni toranj
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs