Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Limundo
STRANA 1 OD 1
ivikit Limundo 25.03.2009. 01:57 T16365

status: user
broj poruka: 264
Hajde napisite svoja iskustva sa ovom Balkanskom aukcijom, pozitivna ili negativna?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 25.03.2009. 02:19 #105074

broj poruka: 12057

Sad će Mašina da rešeta.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

vampirbg ... 25.03.2009. 02:36 #105075

broj poruka: 711
Uglavnom ok... Moze da se nadje zanimljivih stvari za male pare, ali ima i gomila gluposti koje su precenjene ili jednostavno nikom ne trebaju (bar ja ne vidim kome bi trebale) :) Interfejs je jako los i bez naprednih mogucnosti... Takodje, desava se i da ceo sajt pukne sto je verovatno posledica lose optimizovanog koda koji ne moze da se nosi sa trenutnom navalom (i pritom izbacuje veoma opsirnu poruku sa sve upitima koje je koristio itd) E da, i sat im kasni pa pazite da ne dodjete u situaciju da zelite da date ponudu u poslednjem trenutku, a onda shvatite da je on prosao pre 3 minuta... :)

DmasteRNo1 Nema` iskustva 25.03.2009. 08:43 #105098

broj poruka: 6101
Prvi put sam za ovaj sajt čuo kod drugovog ćaleta kada sam reinstalirao Windows. Čovek kupuje kojekakve kuke i kvake. Fala lepo, ali imam ih i previše.

Šefe, koji ti je vrag?

Plamen Uglavno pozitivna.... 25.03.2009. 14:19 #105124

broj poruka: 2836
Nekoliko sam puta sam kupovao komponente preko limunda i sve je proslo ok.
Stripy Buvlja pijaca 25.03.2009. 16:48 #105141

broj poruka: 4163
Može da se kupi stan , može da se kupi masna krpa. Ima svega i svačega, od potpunih budalaština do vrlo korisnih stvarčica. Lično sam obavio više kupo-prodajnih transakcija i nisam imao problema. Desilo mi se dva puta da mi je prodavac prodao neispravnu komponentu koju je prodavao kao ispravnu i u oba puta mi je vraćena lova.
Međutim ono što treba da znate kada nađete ovakve tekstove na aukciji je `u prevodu`

1. Netestirano > testirano je i ne radi
2. Stiglo iz Austrije > kupljeno od cigana na pijaci tj. ne radi
3. Verovatno je ispravno > Sigurno je neispravno
4. Neću da se bakćem da proveravam...> Proverio je i ne radi
5. Nisam siguran da li radi > Sigurno ne radi

Još nešto. Masa njih ima duple naloge, tako na primer na jednom nalogu prodaju robu, a drugi nalog koriste da naduvaju cenu onog što prodaju.
Ocene mogu da vam kažu sa kim imate posla. Ako kupujete nešto što će da vam stigne brzom poštom računajte na minimum 200din za troškove pride.

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs