Ma bre i meni je nekako usporena, kao šlogirana... Volim da otvaram po nekoliko tabova srednjim klikom brzo, i kada to odradim ceo prozor se ukoči na sekundu-dve.
Hahahahha, Internet Exploder 7.....hahahahahahahahahahahah.......
Iskreno, ja retko imam otvoreno više od 5 tabova....možda su stvari drugačije kada se više optereti. Meni više od 5 tabova ne treba. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: bilo koje vrste pa i taj sam imao samo kod mikrosoftovog internet exploitera i exploder :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: ::
Double click on Internet Explorer icon... Aaannnnd.... KABUM!!! :o) Oh, I`m sorry, you must reinstall you OS... :o)
Elem, ne baguje, lepo radi 3.0.7 ali je posle update-a sa 3.0.6 pao i reinstall plug-inova, flash, java itd itd... Racunam da lepo radi, desi sa odtvorim i po 15 tabova ovde na berzi i ne cimne ni malo...
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
:: Double click on Internet Explorer icon... Aaannnnd.... KABUM!!! :o :: Oh, I`m sorry, you must reinstall you OS... :o :: :: Elem, ne baguje, lepo radi 3.0.7 ali je posle update-a sa 3.0.6 pao i reinstall plug-inova, flash, java itd itd... Racunam da lepo radi, desi sa odtvorim i po 15 tabova ovde na berzi i ne cimne ni malo.. :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: :: Ja sam apgrejdovao svaki put kada se pojavio novi build i nikada nije bilo nikakvih problema, pa ni sa pluginovima - Java, Shockwave, Real itd. Moze biti da si imao neki `extension` koji nije bio kompatibilan sa 3.07.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.