Ne majke mi u poslednjih par dana ne izostavljam rec kineska go*na iz ustiju, izgleda da je i mene uhvatila zuta minuta Kad pocnem da psujem kad vidim penzionere u busu, prvo po kinezima pa po ostalima xaxa
:: pa meni se vise place od tih njihovih hijeroglifa... :: a tebe je sigurno u`vatila zuta minuta kad ti je to toliko smesno...poz :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: http://img22.imageshack.us/my.php?image=99462879.pn :: :: Mislio sam na ovo ali sam zaboravio da stavim link
pored toga sto je u suprotnosti sa pravilima foruma, sirenje rasne netrpeljivosti je i zakonom zabranjeno, a nije ni lepo ni plemenito... dakle, watch out! ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.