KUPIO SAM VERBATIM DVD DISKOVE I NECETE VEROVATI STA SE DESAVA.... OTVORIM TI KUTIJU U KOJOJ SE NALAZI 25 KOMADA I.... NAREZEM JEDN,DVA I TRAS! UOPSTE MI NE PREPOZNAJE DISK,KAO DA NISTA NISAM UBACIO. NAREZAO SAM 4-5 OD 25 I TO JE TO TOLIKO O VERBATIM DISKOVIMA!!!
Gde si to kupio ? Nije da reklamiram ali dole kod Zelenog Venca, Kik Trade...kupujem Verbatim kod njih unazad više od 2 godie. Ako su mi od 10 zvona pukla 2 dika i od toga jedan mojom krivicom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: KUPIO SAM VERBATIM DVD DISKOVE I NECETE VEROVATI STA SE DESAVA.... OTVORIM TI KUTIJU U KOJOJ SE NALAZI 25 KOMADA I... :: NAREZEM JEDN,DVA I TRAS :: UOPSTE MI NE PREPOZNAJE DISK,KAO DA NISTA NISAM UBACIO :: NAREZAO SAM 4-5 OD 25 I TO JE T :: TOLIKO O VERBATIM DISKOVIMA!!!
starog firmware-a na uredjaju mislim na to da ne prepoznaje diskove isto se i meni desavalo pre par godina kada sam krvavo skupo, za danasnje pojmove skupoce/jeftinoce dvd rezaca naime kad sam uzeo asus 1604p diskovi su bili na nivou razvoja od 8x ili 12x, i rezac ih nije uopste prepoznavao ili ih je prepoznavao kao 2.4x morao sam da cekam da izadje novi firmware da bih dobio podrsku za diskove koji su deklarisani na brze od 12x inace u firmware- su podaci o svim modelima svih proizvodjaca diskova, onih koje uredjaj podrzava, i uz pomoc njih on podesava glavu za svaki disk posebno
tako da probaj da skines novi firmware i flash-uj uredjaj, ne mora da znaci da je to, ali verovatno ce pomoci
To je zato sto su kineski verbatim dvd jako losi..... Uzmi dvd koji su Indija ili UAE..... Oni su ekstra........ Imas preko puta Beogradjanke u pasazu prodavnicu koja je jeftina a i imaju sve dobre stvari....
Verovatno te rezač drka... Ali ne mora da znači. Moja preporuka ti je radnja u balkanskoj, sad ja se izvinjavam što će možda biti kao reklama, ali činjenica da je i naj jeftinija i po meni najbolja, zove sa alfa media. Od kad kupujem kod njih ni jedan disk ni dvd mi nije pukao, a narezao sam jedno 200-250 dvd-a i oko 50 diskova. Uzimam samo Verbatim...
:: Verovatno ti ne učitava zbog Viste... :: :: :: :: Windows-free with Fedora 10 :: :: :: Користи ли неко оне Omega дискове? Мени су тотално нечитљиви, скоро никад не раде.. :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН :: :: :: ::
to se i meni desava sa verbatimom mislio sam da mi je rezac riknuo... ne cita mi dvd uopste pise da je disk pun ali nema nista unutra kobajagi... znaci tako... instalirao sam najnoviji firmware za nec nd-4550A.. opet isto.. koristim ashampoo burning studio 8..
Какви због Висте, далеко било, то се дешавало само на XP - у. Од тада не купујем Омега дискове. Изгледа да су ипак у питању серије, јер ми се дешавало и са Вербатим ЦД дисковима раније. А некад раде савршено.
ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
:: Verovatno ti ne učitava zbog Viste... :: :: :: :: Windows-free with Fedora 10 :: :: :: Користи ли неко оне Omega дискове? Мени су тотално нечитљиви, скоро никад не раде.. :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН :: :: :: ::
E sad pitanje je da li je pravi Verbatim ,znam iz iskustva da su problematicni bili divljaci ,sh l b marke ,recimo oce NEC da ih reze nece Pioneer i slicno ,treba paziti gde se kupuje .
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.