OD SKORO SAM POCEO DA SE SKIDAM HD FILMOVE,I CINI MI SE DA JE BOLJE PUSTATI PREKO POWER DVD-a NEGO BS-a (bsplayer)... ALI IMAM PROBLEM,NE MOGU DA UBACIM PREVOD U POWER DVD. PREPORUCITE NEKI PROGRAMCIC...
Najbolja kombinacija ti je Media Player Classic + K-Lite Codec Pack (ffdshow) koji pegla MKV (H.264) sa Matroska Splitterom koji ti daje mogućnost da biraš audio/video/subtitle. Tj šta god MKV container ima u sebi. Isto tako možeš i da koristiš interni MPC-ov Matroska splitter, i onda sve ovo gore nabrojano biraš iz samog player-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Daj bacite neke sajtove na kojima mogu da skidam HD i BD ripove!Ja sam istrosio svoje resurse koje sam imao..Moze i rapidshare,mogu i torrenti ,sad je daj sta das..Hehhehe..
Proveri mail. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Daj bacite neke sajtove na kojima mogu da skidam HD i BD ripove!Ja sam istrosio svoje resurse koje sam imao..Moze i rapidshare,mogu i torrenti ,sad je daj sta das..Hehhehe. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Thanks.Nije los sajt.Nego sto ja nemam dozvolu da pristupim kolekciji filmova?Cekam autorizaciju ili treba da imam broj odredjenih postova?
@psihoyu@ Thanks to u too!Nego saltam i ja po warezu stalno ali i kad naletim na link ja zaboravim da ga sacuvam i ode mast u propast.Uvek me nesto deseto odvuce na drugu stranu
P.S.Ovaj drugi link nije ispravan!
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Proveri mail :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Daj bacite neke sajtove na kojima mogu da skidam HD i BD ripove!Ja sam istrosio svoje resurse koje sam imao..Moze i rapidshare,mogu i torrenti ,sad je daj sta das..Hehhehe. :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
Samo se registruj i imaćeš pristup svemu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Thanks.Nije los sajt.Nego sto ja nemam dozvolu da pristupim kolekciji filmova?Cekam autorizaciju ili treba da imam broj odredjenih postova :: :: :: @psihoyu@ Thanks to u too!Nego saltam i ja po warezu stalno ali i kad naletim na link ja zaboravim da ga sacuvam i ode mast u propast.Uvek me nesto deseto odvuce na drugu stranu :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Proveri mail :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Daj bacite neke sajtove na kojima mogu da skidam HD i BD ripove!Ja sam istrosio svoje resurse koje sam imao..Moze i rapidshare,mogu i torrenti ,sad je daj sta das..Hehhehe. :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Jesam.Ali i dalje nemam pristup!Ulogovan sam pod user namom.Garant sto nisam dobio validacioni link da potvrdim!
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Samo se registruj i imaćeš pristup svemu :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Thanks.Nije los sajt.Nego sto ja nemam dozvolu da pristupim kolekciji filmova?Cekam autorizaciju ili treba da imam broj odredjenih postova :: :: :: :: :: :: @psihoyu@ Thanks to u too!Nego saltam i ja po warezu stalno ali i kad naletim na link ja zaboravim da ga sacuvam i ode mast u propast.Uvek me nesto deseto odvuce na drugu stranu :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Proveri mail :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Daj bacite neke sajtove na kojima mogu da skidam HD i BD ripove!Ja sam istrosio svoje resurse koje sam imao..Moze i rapidshare,mogu i torrenti ,sad je daj sta das..Hehhehe. :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
@Sky - otvori jedan Notepad i u njega guraj linkove, pa skidaj jedan po jedan, kad stigneš.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Proveri mail :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Daj bacite neke sajtove na kojima mogu da skidam HD i BD ripove!Ja sam istrosio svoje resurse koje sam imao..Moze i rapidshare,mogu i torrenti ,sad je daj sta das..Hehhehe. :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
PROVERI U Junk mail tamo ce ti stici e-mail od njih tj valdacioni link
:: Jesam.Ali i dalje nemam pristup!Ulogovan sam pod user namom.Garant sto nisam dobio validacioni link da potvrdim :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Samo se registruj i imaćeš pristup svemu :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Thanks.Nije los sajt.Nego sto ja nemam dozvolu da pristupim kolekciji filmova?Cekam autorizaciju ili treba da imam broj odredjenih postova :: :: :: :: :: :: :: :: :: @psihoyu@ Thanks to u too!Nego saltam i ja po warezu stalno ali i kad naletim na link ja zaboravim da ga sacuvam i ode mast u propast.Uvek me nesto deseto odvuce na drugu stranu :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Proveri mail :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Daj bacite neke sajtove na kojima mogu da skidam HD i BD ripove!Ja sam istrosio svoje resurse koje sam imao..Moze i rapidshare,mogu i torrenti ,sad je daj sta das..Hehhehe. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Bio je u nekoj ranijoj temi, ne mogu sada da ga nadjem, za warez.bb je i ide na temu na kojoj ima BRDO onih 254 ili sta god filmova, onaj HD ali mnogo manji...Znate na sta mislim:D I jel mi treba posebno neki kodek da bih to pustao? Ja koristim WMP i K Lite kodeke... PoZ
Ne da mi...samo me izbaci na index kada idem na create account...:(
========== BLEJA:)))
:: @MaliBaneB :: Verovatno mislis na micro high definition (m-hd). Svi su oko 1.5 do 2GB :: :: Ovde imas gomilu :: http://forumw.org/viewtopic.php?t=77351 :: :: Registruje se prvo :: :: Poz :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.