Toshiba Satellite A300-1MT Ako ti ne smeta glossy tastatura, mada koliko brzo skupi ostiske prstiju, još lakše se briše, ali izgleda fantastično. http://www.pcpractic.rs/product.php?id=2417 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: bax2003 mozes da mi predlozis neki laptop do 650-700 evra? Jel bolje da uzmem toshibu ili asus :: :: ::
a graficka jel dobra na Toshiba Satellite A300-1MT?
(prijatelju ja se ne razumem mnogo u laptopove pa da znam bar u koji da ulozim, da ne bacim pare dzabe, u kojo radnji da pogledam u gigatron ili negde na nekom drugom mestu?)
ATI Mobility Radeon HD3470 256MB je daleko bolja grafička od Intela GMA 4500. Uz korigivanje grafičkih detalja, sa njom može dosta igara da se potera. U nižim rezolucijama naravno.
Pogledaj u firmi sa linka koji sam ti gore dao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: a graficka jel dobra na Toshiba Satellite A300-1MT :: :: (prijatelju ja se ne razumem mnogo u laptopove pa da znam bar u koji da ulozim, da ne bacim pare dzabe, u kojo radnji da pogledam u gigatron ili negde na nekom drugom mestu?) ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.