Da li postoji razlika u full rip igricama,hocu reci da li je tu otislo na kvalitet igrice posto je skoro tri puta kompresovana...recimo gta 4 od 13 gb i gta 4 od 6 gb,da li postoji neka razlikka u grafici ili........
Kao sto pise full rip, to je cela igrica (nema osakacene grafike, sa muzikom i video sekvencama). Jedino sto je zapakovana, pa ce ti za otpakivanje trebati 20-30 minuta (zavisno od racunara koji imas). Ja sam neke poskidao i svi su radili, Skulptura pravi odlicne full ripove.
ti je obicno igra koja je kompresovana i izbaceni su svi jezici sem engleskog i mozda su neke video sekvence ripovane da bi manje mesta zauzimale ali sve ostalo je tu. A moguce je da bude i multilanguage, i ti skullptura ripovi su najbolje kompresovani i treba dugo da se dekompresuju ali zato su dosta mali, a imas i ripove koji se samo raspakuju na hard disk i pokrenes exe fajl, oni su obicno veci. U grafici ne postoji razlika bilo koji rip da skines, ne moze da se osakati grafika ! jedino je moguce muzika i video da su izbaceni ali kad je full rip onda je sve to tu sem jezika samo je ostavljen engleski(najcesce)
Skoro sam skinuo Fallout 3 i Dead Space obe igre su imale po 3GB full rip, obe sam presao radile perfektno nista nije izbaceno sem jezika, ostave samo engleski. Tako da bolje tako nego da skidam 13-14GB koliko bi te dve igre imale ovako.
:: Rip sam po sebi znaci da je nesto izbaceno iz igre. Ne znam stvarno kome to treba.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.