Ja htedoh da postavim temu ali kad je vec ovde... Takodje zelim svim posetiocima i nasim forumasima da pozelim u narednim praznicima puno zdravlja i srece i kako to ovde dolikuje sa dosta novog i brzeg HW-a u predstojecoj godini.. Dobar provod veceras..Sta da vam kazem..Sve najbolje zeli vam SkyFire...
P.S.Bicu tu jos uvek sa vama da vam dosadjujem i u 2009-oj
Želim svima nama da nas trgovci malo olade sa sečenjem ušiju i da se rat između velikih igrača nastavi, kako bismo mogli da kupijemo dobre komponente za manje love.
I, naravno, bilo bi lepo kad bi jedan broj uspaljenih prestao da vređa druge, bez obzira da li je neko u pravu ili ne.
Živeli!
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Svima srecna Nova 2009...zdravlja srece i dobrog hardwear-a...Svako dobro svima... What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Svim PC EXTREMISTIMA i onim malo manje extremnim zelim sve najlepse za N.G. - najpre zdravlja, uspeha, zadovoljstva, osmeha na licu i naravno, kao sto neko malo pre rece - jeftinog novog hardware-a, odnosno komponenti. U zdravlje. Ziveli mi 100 godina. Ole ! ! !
Kao što naš cenjeni administrator željkoa reče, svima mnogo zdravlja u 2009. godini (a i u onima koje slede), a sve ostalo će da dođe samo po sebi. Ajd, uzdravlje, pa da se čujemo dogodine.
Hahaha,a good one!!! I ja se pridruzujem cestitkama,i zelim svima sve ono sto su vam pozeleli admini i ostali forumasi...pozzz do sledece godine....
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: ... да вам се брзо диже и не пада... овај, хм... ух... мислим ОС! :: :: ..................... :: Не воле нас Бугар :: ни Аустроугар :: мрзе нас Јапанц :: и Лилипутанц :: ...................... :: Б. Ђорђевић :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.