Alec Lansing FX5051E ili Logitech G51 (moj favorit)
Progooglaj malo i vidi šta ti više odgovara, ako uopšte juriš 5.1. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Genius SW-HF 5.1 5000 veliki drveni zvucnicu, vrlo glasni i veoma kvalitetan zvuk. ima ih i 3 boje, i kostaju oko 10 ili 11 soma. ja ih koristim vec 2 godine i prezadovoljan sam.
Vrlo glasni bez ikakve boje zvuka... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Genius SW-HF 5.1 500 :: veliki drveni zvucnicu, vrlo glasni i veoma kvalitetan zvuk. ima ih i 3 boje, i kostaju oko 10 ili 11 soma :: ja ih koristim vec 2 godine i prezadovoljan sam :: :: toplo preporucujem :: ::
Logitech G-51 ili ako hoces za komp, cenim da bi X-540 (X-530) bili OK. Ja ih imam i sasvim su OK, dosta su glasni (citaj. Ne treba glasnije) i uopste ne gube kvalitet kad se otpanje do kraja. Bas je isto OK, mada je mogao biti i veci...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.