prvo pohvala:svaka cast oko truda na novostima, svaki dan ima po 5 novih stavki,pozdravljam to jer vidim sve sto me intresuje tu,jis samo kad bi ste dodali benchmarke kao one sa vaseg koknurentskog sajta. A predlog:zasto ovaj sajt nema kao svi ostali drugi forumi dugme sledeca/prethodna strana?ovo je jedan vrlo iritirajuci nedostatak.
E ovo je stvarno dobar jer na primer kod 10 ili sto najnovijih tema kap procitam neku moram stalno da idem back pa onda da biram sledecu. Ovako bih samo trebao da pritisnem sledeca tema.
:: Izvinite,pogresno sam rekao,mislio sam za promenu tema.znaci to tugme ide na sledecu/prethodnu temu po hronoloskom redu postavljanja teme :: :: :: :: Ocigledno ne vidis dugme. Zute je boje. Stoji na dnu strane ako tema ima vise strana.. :: :: _________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.