Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Predlog adminu i pohvala
STRANA 1 OD 1
mucacaca Predlog adminu i pohvala 26.11.2008. 18:55 T13432

status: user
broj poruka: 85
prvo pohvala:svaka cast oko truda na novostima, svaki dan ima po 5 novih stavki,pozdravljam to jer vidim sve sto me intresuje tu,jis samo kad bi ste dodali benchmarke kao one sa vaseg koknurentskog sajta. A predlog:zasto ovaj sajt nema kao svi ostali drugi forumi dugme sledeca/prethodna strana?ovo je jedan vrlo iritirajuci nedostatak.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 26.11.2008. 19:05 #81075

broj poruka: 12794
Ocigledno ne vidis dugme. Zute je boje. Stoji na dnu strane ako tema ima vise strana...

drax Re: ... 26.11.2008. 19:26 #81080

broj poruka: 246
...a takvih tema ima 1%. Teme uglavnom zive dok su na naslovnoj strani, znaci, najnovijih 10 tema.

:: Ocigledno ne vidis dugme. Zute je boje. Stoji na dnu strane ako tema ima vise strana..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
::
mucacaca Re: ... 26.11.2008. 20:46 #81104

broj poruka: 85
Izvinite,pogresno sam rekao,mislio sam za promenu tema.znaci to tugme ide na sledecu/prethodnu temu po hronoloskom redu postavljanja teme.

:: Ocigledno ne vidis dugme. Zute je boje. Stoji na dnu strane ako tema ima vise strana..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
vukdusan Re: Re: ... 03.12.2008. 01:10 #81702

broj poruka: 800
E ovo je stvarno dobar jer na primer kod 10 ili sto najnovijih tema kap procitam neku moram stalno da idem back pa onda da biram sledecu. Ovako bih samo trebao da pritisnem sledeca tema.

:: Izvinite,pogresno sam rekao,mislio sam za promenu tema.znaci to tugme ide na sledecu/prethodnu temu po hronoloskom redu postavljanja teme
:: :: Ocigledno ne vidis dugme. Zute je boje. Stoji na dnu strane ako tema ima vise strana..
:: :: _________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: ::
:: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs