Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Opera 9.62 i back dugme...
STRANA 1 OD 1
MaliAbner Opera 9.62 i back dugme... 18.11.2008. 23:14 T13267

status: user
broj poruka: 7769
Imam problem sa PC Berzom, glup je ali vec pocinje da me iritira.

Naime kad pritisnem dugmic back nece da ucita prethodnu stranicu, moram i po tri cetiri puta da pritisnem back ne bi li se vratio na prethodnu stranicu.

Ova pojava se manifestuje samo i iskljucivo na ovom sajtu i nigde vise.

Ako neko ima ideju sta bi mogao biti uzrok bio bih mu zahvalan na pomoci u resavanju ovog banalnog pa nazovimo to problemom.

Eh da pojava se desava i kuci i na poslu.

Tomato Republic Of Serbia !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 18.11.2008. 23:16 #79885

broj poruka: 12057

Izvinjavam se, off topic.
2K+. Čestitke.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

SkyFire Re: Opera 9.62 i back dugme... 18.11.2008. 23:17 #79886

broj poruka: 18472
To se meni non stop desava i nije bitno koja je verzija opere...Po nekoliko puta moram da kliknem da bi reagovalo...Uglavnom to radim na misonji ali ne reaguje u vecini slucajeva kad koristim operu!

I Want to believe - The truth is out there
May the force be with you
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: Imam problem sa PC Berzom, glup je ali vec pocinje da me iritira
::
:: Naime kad pritisnem dugmic back nece da ucita prethodnu stranicu, moram i po tri cetiri puta da pritisnem back ne bi li se vratio na prethodnu stranicu
:: Ova pojava se manifestuje samo i iskljucivo na ovom sajtu i nigde vise
:: Ako neko ima ideju sta bi mogao biti uzrok bio bih mu zahvalan na pomoci u resavanju ovog banalnog pa nazovimo to problemom
:: Eh da pojava se desava i kuci i na poslu
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
MACHINE ... 18.11.2008. 23:17 #79888

broj poruka: 5704
nije to do te verzije...imam istih problema od 9.5, cini mi se...ne znam zasto :( nervira

Tako je, sam na PCB, ovde nesto opasno buguje

P I L G R I M

SkyFire Re: ... 18.11.2008. 23:24 #79890

Brate Amdini nam hackuju sistem preko kolacica i opereDok se mi drndamo sa vracanjem stranice oni kao flash skidaju podatke u zilionskom magistralnom protoku!
Ovo je postalo opasno

@PCBeast@

:: nije to do te verzije...imam istih problema od 9.5, cini mi se...ne znam zasto :( nervir
:: Tako je, sam na PCB, ovde nesto opasno buguj
:: P I L G R I M
rasha44 I kod mene isto sr** 18.11.2008. 23:26 #79891

broj poruka: 1492
I back i forward (što na mišu, što u samoj Operi) zezaju samo na PC Berzi. Mislio sam da je kod mene neki bug. Ista verzija Opere 9.62.

P.S. Čestitke za cifru.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

gilopile Back-back-back... 18.11.2008. 23:28 #79892

broj poruka: 9459
I meni se to desavalo,ali sa operom Version 9.27,sve radi savrsenohttp://www.pcberza.rs/i/forum/topic/2.gif

MACHINE Da znas da sam se i ja tripovao da je to samo kod mene... 18.11.2008. 23:31 #79895

Nije ni cudo, kada je Zmajce2 preko cookiea marnuo sve podatke svima ovde, kada sam ja na par sati bio `GOD` sa svim ovlascenjima za brisanje i pisanje preko tudjih postova ovde na PCB...a mozda i vise od toga a da nisam ni bio svestan `hakovanja` tj. misteriozne slucajnosti otkljucavanja mUderatorskih sposobnosti kada sam bio u euforiji da su me `unapredili` u neko uzviseno oblicje bezi duha (prim.aut), onda mozes misliti sta sve moze da se desi :))

P I L G R I M

Equinoxe Re: Da znas da sam se i ja tripovao da je to samo kod mene... 19.11.2008. 00:05 #79903

broj poruka: 12057

Unapređenja ovde neće biti.
Šta ćemo, nismo zaslužili...........kao svađamo se,.......normalno je da sukobimo mišljanja i ispadne poneka čarka......pa nismo roboti.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Nije ni cudo, kada je Zmajce2 preko cookiea marnuo sve podatke svima ovde, kada sam ja na par sati bio `GOD` sa svim ovlascenjima za brisanje i pisanje preko tudjih postova ovde na PCB...a mozda i vise od toga a da nisam ni bio svestan `hakovanja` tj. misteriozne slucajnosti otkljucavanja mUderatorskih sposobnosti kada sam bio u euforiji da su me `unapredili` u neko uzviseno oblicje bezi duha (prim.aut), onda mozes misliti sta sve moze da se desi :)
:: P I L G R I M
SkyFire Re: Re: Da znas da sam se i ja tripovao da je to samo kod mene... 19.11.2008. 00:31 #79912

Ma kakvi..Od sutra miting...Ima da padne otpor tiraninu...Heheheheheh...Pokrenucemo novu peticiju bar jos ovaj put...Ja cu da vas predvodim a vi budite moje dve desne ruke...

@PCBeast@

:: Unapređenja ovde neće biti
:: Šta ćemo, nismo zaslužili...........kao svađamo se,.......normalno je da sukobimo mišljanja i ispadne poneka čarka......pa nismo roboti
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Nije ni cudo, kada je Zmajce2 preko cookiea marnuo sve podatke svima ovde, kada sam ja na par sati bio `GOD` sa svim ovlascenjima za brisanje i pisanje preko tudjih postova ovde na PCB...a mozda i vise od toga a da nisam ni bio svestan `hakovanja` tj. misteriozne slucajnosti otkljucavanja mUderatorskih sposobnosti kada sam bio u euforiji da su me `unapredili` u neko uzviseno oblicje bezi duha (prim.aut), onda mozes misliti sta sve moze da se desi :)
:: ::
:: :: P I L G R I M
MaliAbner Re: Re: 19.11.2008. 09:26 #79972

broj poruka: 7769
@bax2003
Hvala na cestitkama uzvracam duplo...

Potvrda:
bax2003 Re: 18.11.2008. 23:16 #79885
broj poruka: 4000

A sto se teme tice vlasnici sajta se ne oglasavaju, a ovo se tice bas sajta i nase zelje za ispravljanjem uocene nesavrsenosti istog, kako bi postao funkcionalniji i bolji.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Izvinjavam se, off topic
:: 2K+. Čestitke
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
Zmajko ... 20.11.2008. 05:45 #80131

broj poruka: 1228
Sorry za off Abnere =(

`Nije ni cudo, kada je Zmajce2 preko cookiea marnuo sve podatke svima ovde,`

Jos kad bi bilo ko od vas koji nagadjate da sam ja to uradio preko kolacica bio u stanju da to dokaze nekim cinjenicama bilo bi super... Ma, bilo kako samo da ne bude `a kako bi drugacije`.
Ako vam nesto znaci, ja tvrdim da blage veze nema sa kolacicima, a potpisujem da oni koji o njima pricaju ne znaju cak ni ovo:
http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie
inace bi znali i za ovo:
ista strana - Misconceptions

Problem je u tome sto je ovaj sajt najmanje optimizovan za Operu i ima bagova ali ko jos koristi Operu? =)
Abnere, daj sansu FF-u od mesec dana intenzivnog koriscenja sa paginovima
AdBlockPlus
Flash killer
FoxyTunes
Weathercast
pa ces da vidis da si se dugo zabavljao sa pretrazivacem koji nikad nije zaziveo iz prostog razloga sto nije ispratio trendove kako treba. Da nema FF-a, definitivno bih koristio Operu ali...

Salute!
MACHINE Re: ... 20.11.2008. 17:47 #80198

Zaista ne ulazim u to, ja sam to procitao od par ljudi. Ja nemam blage veze sa PIA-om, net programiranje, web dizajnom...znaci znam nesto ali je to ispod proseka...to sam naveo onako, usput, kao sto sam i ja na nevidjeno mogao da brisem i pisem po svacijem alias-u. Znam nesto od terminologije koja se tice `hard` programiranja (nizi nivo) ali ostalo jok

A N G E L

:: Sorry za off Abnere =
:: `Nije ni cudo, kada je Zmajce2 preko cookiea marnuo sve podatke svima ovde,
:: Jos kad bi bilo ko od vas koji nagadjate da sam ja to uradio preko kolacica bio u stanju da to dokaze nekim cinjenicama bilo bi super... Ma, bilo kako samo da ne bude `a kako bi drugacije`
:: Ako vam nesto znaci, ja tvrdim da blage veze nema sa kolacicima, a potpisujem da oni koji o njima pricaju ne znaju cak ni ovo
:: http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cooki
:: inace bi znali i za ovo
:: ista strana - Misconception
:: Problem je u tome sto je ovaj sajt najmanje optimizovan za Operu i ima bagova ali ko jos koristi Operu? =
:: Abnere, daj sansu FF-u od mesec dana intenzivnog koriscenja sa paginovim
:: AdBlockPlu
:: Flash kille
:: FoxyTune
:: Weathercas
:: pa ces da vidis da si se dugo zabavljao sa pretrazivacem koji nikad nije zaziveo iz prostog razloga sto nije ispratio trendove kako treba. Da nema FF-a, definitivno bih koristio Operu ali..
:: Salute!
zeljkoa Opera 16.12.2008. 23:55 #84151

status: admin
broj poruka: 713
Problem sa back tasterom u Operi je konačno rešen !!!
Problem je bio u HTTPool kontekstualnim oglasima.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs