Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Nemoguce je pristupiti sajtu!!!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Nemoguce je pristupiti sajtu!!! 22.10.2008. 19:55 T12766

status: user
broj poruka: 18472
Moze li se sajt konacno dovesti u red?Znaci treba mi po 10 Min da prvo ucita sajt a kasnije svaku stranicu da otvori po jedno 5 min!!!Juce i prethodnih dana jednostavno nije bio moguc pristup PC Berzi a i kad se slucajno otvori bude sve slogirano,iskrivljena slika bez vidnih tema sa foruma!Znaci server vam puca i to treba regulisati sto pre!!!

I Want to believe - The truth is out there
OC House
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm ... 22.10.2008. 20:05 #76502

broj poruka: 1454
Najblaže rečeno katastrofa. Ja sam se i navikao, kliknem ta bookmark, odem skuvam kafu i dok sam se vratio stranica je pri kraju. I tako stalno.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

nenika Re: 22.10.2008. 20:10 #76503

broj poruka: 1133

Za 20 sekundi otvaram bilo sta na PCberzi( forum.najnovije teme...)

Pre nego sto se ucita pocetna stana PC berze vidim svaki put jednu novu stranu, samo na sekundu neki expert hosting ili tako nesto,vidim da ima dva naslova pa to bi najbolje bilo da administrator kaze sta to rade sa onom novom stranom.
markopvict zovite Verat hosting da srede :) 22.10.2008. 20:36 #76505

broj poruka: 4515

~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika Re: 22.10.2008. 20:40 #76506

broj poruka: 1133

Nema nove stranice. Sad sam vidio sta je to. To su ove reklame sa leve strane.Prvo vidim te reklame sa leve strane. na sredinu su i traje sekundu pa se onda otvori cela strana.A juce stvarno ni ja nisam mogo da otvorim celu stranu.Ako se otvorila nije bilo tema.

drax re: 22.10.2008. 21:09 #76508

broj poruka: 246
Evo i sada mu treba ceo minut da ucita prvu stranu sa 1Mbs i tako vec nekoliko dana.

liman ... 22.10.2008. 21:41 #76511

broj poruka: 809
A ja se ubih od skeniranja da pronadjem uljeze. Vec sam hteo da upotrebim Acronis True Image – Recovery.

zeljkoa Novi Data Centar 22.10.2008. 21:56 #76514

status: admin
broj poruka: 713
Verat je otvorio novi Data centar i sada seli sve servere na to novo `čudo`. To traje već nekoliko dana. Prethodne noći sajt uopšte i nije radio jer su selili bazu, valjda, bar tako kažu, ... ja zvao.

Ja se trudim da budem strpljiv iako me to sve mnogo pogađa, pa pokušajte i Vi sa strpljenjem ...

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
voodoons Re: ... 22.10.2008. 22:01 #76517

broj poruka: 152
to i treba da uradis.. ovo je samo slucajnost da se svima ored tebe samo taj sajt otvara tako... .)

:: A ja se ubih od skeniranja da pronadjem uljeze. Vec sam hteo da upotrebim Acronis True Image – Recovery
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dorabi1 sa operom 22.10.2008. 22:02 #76518

broj poruka: 939

nekako i radi,probajte pa vidite i sami.Otvara stranice za nekih 5-6 sekundi.

liman Re: Re: ... 22.10.2008. 22:13 #76522

broj poruka: 809
Meni je podeseno da se otvara PC Berza, a za drugi sajt i ne znam!

:: to i treba da uradis.. ovo je samo slucajnost da se svima ored tebe samo taj sajt otvara tako... .
:: :: A ja se ubih od skeniranja da pronadjem uljeze. Vec sam hteo da upotrebim Acronis True Image – Recovery
:: ::
piki ma jeste vazi 22.10.2008. 22:30 #76533

broj poruka: 136
ja poceo tu temu dva puta u zadnjih god. dana prvo bilo te nije nista onda ispao baner
posle toga sredili ,onda opet zeznuli,kao ne valja vam antivirus ,iskljucim sve zastite opet cekas ko ludak bez obzira na brzinu interneta,sad se verat seli pa ne radi ,kad se preseli izmislice nesto drugo,onda razmislis malo i vidis da ti drugi sajtovi rade besprekono i pitas se ko je stvarno lud ,vec predugo traje i nikako da srede nista.
p.s. probani svi brovzeri, av, itd.

piki grr 22.10.2008. 22:33 #76534

broj poruka: 136
izvinjavam se na duploj poruci ali moram da kazem da sam stvarno pomislio da je nesto kod mene neregularno kad evo ima gomila drugih ljudi koji se pate meni bilo smor da samo ja kukam inace se desava stalno

Zmajko ... 22.10.2008. 22:38 #76538

broj poruka: 1228
Meni sada radi normalno. 1 megbit, Sezam, FF 3, Vista.
Bagovao je sajt danas pre podne ali je brzo reseno. Pre toga je isto radio normalno s` obzirom na konstrukciju sajta (vuku se informacije sa podosta mesta tj. servera), znaci nista posebno duze nego sto bi trebalo... Ko je na modemu 56k i slicno jbga.

Ceo sajt i sama naslovna strana se relativno brzo ucitava obzirom na konstrukciju sajta (ponavljam se), a ona uopste nije losa kad se uzme u obzir to da treba ovo cudo azurirati.

Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs