Godinama sam ovde, zadovoljan sto mogu da pronadjem 85 posto informacija za kupovinu hardvera,cene, lokacije, kontakti, ali to su stvari od kojih je ovaj sajt ziv, i trenutno merdju najjacima...... problem nastaje kada zelim da pronadjem polovnu stvar, (mislim komponentu ili sl.) u segmentu oglasa....z-brda, z-dola, boze pomozi, sve na kamari,.... Licno smatram da bi kategorizacija privatnih oglasa u mnogome doprinela visem kvalitetu sajta( iako sam svestan da to podrazumeva vise posla na odradjivanju sajta). onako tek uzgred... ko na sajtu koji se bavi IT tehnologijama, prati oglase licne prirode ili oglase o prodaji ili razmni numizmatike..... s postovanjem ....savatije
Valjalo bi odraditi neke restrikcije i ograniciti broj oglasa ili nesto slicno jer ljudi prepravljaju oglase koje su dali svaki dan (obrisu zarez, dodaju tacku i sl) da bi im oblas bio medju prvima. Meni to deluje kao tezak spam pa sam prestao da gledam male oglase jer svaki dan vidjam jedne iste ljude sa jednim istim stvarima koje prodaju mesecima za neke cifre. Kada bi odradili klasifikaciju oglasa, pa graf. kartice nek idu u sekciju za graf. kartice, procesori u sekciju za procesore i sl. oglasi bi bilo mnooooooooooooooogooooo pregledniji i korisniji i ljudi bi mogli lakse da nadju ono sto ih interesuje. Iako ima pristojan broj oglasa, sama pretraga istih je totalno bezveze. Napamet znam prvih part strana oglasa.... ako neko i da neki novi oglas, ubrzo ga pregaze `prepravljaci`. It sucks .
:: Godinama sam ovde, zadovoljan sto mogu da pronadjem 85 posto informacija za kupovinu hardvera,cene, lokacije, kontakti, ali to su stvari od kojih je ovaj sajt ziv, i trenutno merdju najjacima..... :: problem nastaje kada zelim da pronadjem polovnu stvar, (mislim komponentu ili sl.) u segmentu oglasa....z-brda, z-dola, boze pomozi, sve na kamari,... :: Licno smatram da bi kategorizacija privatnih oglasa u mnogome doprinela visem kvalitetu sajta( iako sam svestan da to podrazumeva vise posla na odradjivanju sajta) :: onako tek uzgred... ko na sajtu koji se bavi IT tehnologijama, prati oglase licne prirode ili oglase o prodaji ili razmni numizmatike.... :: s postovanjem ....savatij ::
i ja sam odavno prestao da gledam oglase za polovne komponente na pcberzi, upravo zbog prepravljaca. restrikcije bi definitivno trebalo uvesti. takodje bolja organizacija oglasa bi bila prava stvar. nebitno da se sve deli na pojedinacne komponente, ali barem neka bude da ne mora ceo oglas da se lista na stranici vec samo naslov oglasa, ili barem da se napravi da jedan oglas zauzima mnogo manje mesta. ovako kako je sada je vrlo ne prakticno. i da, ua prepravljaci. i da, josh jednom, oglase na berzi ne citam!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.