Ne gledajte na IMDB šta je i ko igra, samo pogledajte, please. Možete ga pronaći u mininov@ prodavnici. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Brate Zeitgeist je ludilo. Jedan od boljih dokumentaraca koje sam gledao. Jeste pravljen za Americko trziste, ali je odlican. Veruj mi, istripovaces se svetski, pogotovu sto se sad desavaju cudne stvari i pocinje ozbiljna kriza sa finansijskim sistemom u Americi (u jednom delu filma do tancina objasnjava ko vlada svetom i kakvim se sluzi finansijskim malverzacijama) JOLE
Film je ekstra.Pogledao sam ga i odusevljen sam,verujte.Jbg o ukusima ne treba raspravljati,ali za moj pojam 10-cista. ps.Jedam moj ortak je i za Kusturicino `Podzemlje `rekao da je sra.e,a chovek dobio zlatnu palmu u Kanu!! Simke Valjevo u srcu!!
Semi PRO, Videodrom (staro ostvarenje al do kesice) Mi nismo andjeli (Humphrey Bogart), Cidade de Dios (brazilska kinematografija je za mene otkrovenje), I Kina Spiser De Hunde (Danmark) Young People Fucking Clerks Diarios De Motocicleta (Argentina) Cronica De Una Fuga (Argentina) I neko od ostvarenja Savanah Sampson (ima tako lepe zubice) MILF
@ MaliAbner U Kini jedu pse mi je jedan od omiljenih filmova , a jesi li gledao Pusher-a? Ima 1,2 i 3. Isto Danci, isto ludilo. Brat 1 i 2 (ruski) su isto bruka filmovi. Tropa De Elite isto kulj film. Forrest Gump mi je i dalje br. 1.
Pogotovu kad krene da igra ping pong, on samo vraca a likovi sa druge strane se menjaju a najkrvavije sto su sa druge strane kinezi (to mu dodje ko kad onima iz Petar Lekovic niko ne kaze da je uzina gotova oni bi jeli dok ne puknu...)
Pusher I sa Ken Bodinom mi je dobar tj najbolji iz pomenutog serijala.
Ima jos jedan film sllicne tematike kao `Tropa De Elite`, ali mu se ne mogu setiti naslova stavio sam ga na neki od diskova sa Non USA filmovima.
Ali kad riba u Clerks odradi sex sa mrtvakom a da nije svesna te sitnice to mi je najjaca fora, i jos ga hvali kako mu je tvrd, e to je...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Gledao ga pre jedno 5 godina... Dobar film :: :: @ MaliAbne :: U Kini jedu pse mi je jedan od omiljenih filmova , a jesi li gledao Pusher-a? Ima 1,2 i 3. Isto Danci, isto ludilo :: Brat 1 i 2 (ruski) su isto bruka filmovi :: Tropa De Elite isto kulj film :: Forrest Gump mi je i dalje br. 1 :: :: Pozdrav ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.