Aj` sad ljudi, predlozite dobre filmove od 80-08 koje ne treba propustiti u ovom zanru! Elementi tipa aliens, cyborg, bionycs, disturbed mind related... Npr. nesto nalik na: Doom, Hektor (Saturn 3), Event Horizon, HellRaiser, Phantoms, The Stand...
Evo baš sam malopre odgledao 5. epizodu 3. sezone. Ovo je jedna od najboljih naučnofantastičnih serija koje sam gledao. Prethodno sam odgledao Star Trek Enterprise, Stargate Atlantis (trenutno skidam epizode 5. sezone) i Stargate SG-1, sve veoma dobre SF serije, ali u Farskejpu ćeš imati priliku da vidiš frikova kakvih ja mislim da nema u pomenutim i sličnim serijama. Uz to postoji i tročasovni film Farscepe Peacekeepers Wars, koji predstavlja veliko finale ove serije, nešto poput Stargate The Arc Of Truth i Stargate Continuum za SG-1.
ne mogu da verujem da Doom svrstavas pod obavezno...film je krs...pogledaj Storm of the Century...mini serija... http://www.imdb.com/title/tt0135659/ Farscape je bio na rts-u jedno vreme...ne znam kako se zavrsio...bedak... :P
Until the End of the World - 1991 Keeping the faith - 2000, mada nije iz navedenih žanrova, svakako ga pogledaj (Comedy | Drama | Romance) Contact - 1997, koji sumnjam da nisi gledao...(Jodie Foster) Simone K-Pax If only 28 days later K-19 widowmaker The illusionist The Truman Show (Top 10) Frankenstein Unbound Timestalkers (ako se ponekad istripuješ da imaš 10 godina) Next Notebook The tailor of Panama Awake John Q Man on fire Unbreakable Tomas Crown affair
Off topic: Subtitles za onaj movie ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Kada je Pink pre jedno 3 meseca počeo da prikazuje Stargate SG-1, a ja se naravno `ne odvajam od televizora` i ne gledam ni jedan drugi program osim `ružičanstvene televizije`, nikako sebe nisam mogao da nateram da zapamtim da se i tako nešto može da se pogleda na našim kanalima. Zato sam iznerviran otišao kod drugovog ćaleta koji ima gomilu serija, pokupio svih 10 sezona i k`o čovek odgledao seriju, kad sam hteo, bez reklama od pola sata. Do kraja je ispalo da su šabani pustili sam prvu sezonu (valjda neće isto uraditi i sa Atlantisom). A, da Farskejp jeste bio na RTS-u pre nekoliko godina, samo u nekom terminu subotom u 24:00 ili nedeljom u 01:00.
Dajem predloge samo za SciFi... Silent Runner, Dune (cak i ona sugava Hallmark serija), Screeamers (best of the best), legenda zvana Blade Running, Solaris (ruski), Things To Come 1936, Invasion Of The Body Snatchers 1978 (neverovatan film za ono vreme), The Omega Man (nava verzija sa Vil Smitom nije ni nalik na original), Soylent Green (jos jedna legenda sa Hestonom), Enemy Mine (ne tako dobra realizacija zanimljive price), The Planet Of The Apes (prva dva ili mozda cak tri dela serijala), Fahrenheit 451, Soldier, The Philadelphia Experiment (1986 film je o navodnom istinitom eksperimentu americke vojske iz 1943), itd...
Horore ne volim pogotovu sa karakondzulama, sta bre to oni kao bauljaju po zemlji i podzemlju sve nesto balave, slinave, zilave a nista ne jedu, odakle i iz cega se stvaraju te tecnosti ako nista ne uzimaju u usta?
Stiven King, vrlo dobar i nema karakondzule cista prihoza i jeza, nelagoda doduse odgledao sam ih svega par komada uglavnom kratkih serija i sjajne su, ali dobro uvek pobedi zlo znaci na kraju nerealno (bar ono sto sam ja gledao).
Edgar Alan Po, sjajan da ne poverujes sta je snimano 50-tih godina proslog veka.
od obvih bax-ovih, prvo ove... K-Pax...znaci Kevin Spejsi je ovaj film tako vrhunski odradio da ja nema reci... The illusionist...vrh...i pored njega The Prestige...oba vrlo vrhunska, pogotovu drugi... The Truman Show je onako...vrlo zanimljiv...tako je nastao veliki brat... Man on fire...Denzel je cale...i keva...iako je crn... Unbreakable...Brus Vilis i Samjuel L. Dzekson...sta vise da se kaze...film je u totalno nekom strip fazonu, malko spor ali mLogo dobar...
Screamers je tako vrh horor...mislim da bi se i sad usro kad bi opet pogledao, a gledao sam kao klinac...koje su to nocne more bile...
Na RapidSerbia imaš čitavu temu sa filmovima rađenim po delima Stivena Kinga, ima ih dvadesetak i zaista sam zabezeknut koji su to filmovi i kakvi glumci igraju u njima...mnoge sam gledao i zaista su odlični. Od starih Sci-Fi gluposti obavezno nađi Barbarelu (Džejn Fonda protiv zloće po imenu Duran Duran) i Flesh (a može i Flash, zbog muzike Queen-a) Gordon, neverovatni trash a la Ed Wood. Da se malo ismeješ. Što se horora tiče, jedini koji me je uplašio je Evil Dead (ili beše Death??). A sudeći po trailer-u ni ovaj novi MIRRORS sa Kiferom Saterlendom izgleda nije loš...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. American Grafitti revisited
Jeepers creepers 2 UFO 1 i 2 Critters 1 IT Final Destination1,2,3 Stargate Terminator 1 The One E.T Wrong Turn 1 i 2 Indiana Jones 1 28 Days Blade 1,2 Daredevil Demolition Man Dune The Lord of the Rings - crtani iz 1978 godine Exorcist Graundhog Day Chronicles of the Riddick Control Factor Hallow Man Blind Horisont The Deep Space Hannibal Lector Silence of the lambs Silent Hill Extended Cube Underworld X-Man 1 Ninth Gate Wasabi- e ovo je prava naucna..... Apocalypse Arcadian( originalna verzija iz 1982) Predator 1 Resident Evil 1 Soldier Spawn Inpendance Day Jurassic Park 1 Ghostbusters A.I itd Nemogu vise da se setim naziva
Re: Machino ne pricam sa tobom dok ne uradis domaci!!!!
26.09.2008. 00:02
status: user broj poruka: 5704
Pa u neku ruku jesam. Ono sto je bilo na TVu ali samo sredinu, posto pocetak propustim a pri kraju ne stane struje (90-tih) a nikada nisam imao prilike da vecinu odgledam od pocetk ado kraja. Slicno je i sa hororima. Mada sam skoro sve gledao nekih 50% ili pak samo jeda ili dva dela trilogije itd. resio sam odlgedam sve cele. Inace sam 90% nabrojanih video. Cak neke koji su mi se svideli u tih pola sata filma ali ne znam naziv :(
- A N G E L -
:: Kako bre nisi gledao OL TAJM LEGENDE Dune i Blade Runner?????? :: :: Pa covece ovo su alfa i omega SFa :: :: Pali torent,srch,daunloud(fors start),iskljuci telefon,kokice u ruke,pustaj film i sutra da prepricas oba za domaci.. :: :: :: DaSickSystem
El Dia De La Bestia (Day Of The Beast) - remek delo španske kinematografije, to treba videti... Identity - triler bruka, John Cusack Darkness - odličan horor The Number 23 - psiho triler, Jim Carrey The Dark - odličan horor Mothman Prophecies - horor, Richard Gere 1408 - horor, John Cusack Shutter - tajvanski horor, ostavlja te bez teksta na kraju... preporuka Danika - psiho Death Silence - horor, odlična priča Cloverfield - nesvakidašnji, simpatičan za odgledati
Jbg, uglavnom su horori. Izvinjavam se ako sam ponovio nečiji predlog ali to bar znači da je film dobar. Primetićeš da su mi najbolji horori s glumcima kojima to nije svojstven žanr. Neke od ovih sam gledao u FullHD-u što dodatno doprinosi kvalitetu. Ljudi su ti već nabrojali dosta dobrih naslova a ako se setim još nekog koji se ne sme propustiti dopuniću spisak.
... nisam ljubitelj sci-fi, horora i tih zajebancija, obavezno pogledaj (ako već nisi) Noćnu i Dnevnu stražu. Oba su ruska filma, samo reči hvale za njih.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Ambis,2 Cadjave Dvocevke,Vrelina,Armagedon,Revolver,Osmi Putnik,svi delovi,(ali drugi je najjaci),Duhovi u nama,Duhovi nasih tajni,kuca peska i magle,Silent hill - film uradjen po igrici,horor zajebo vek,kocka 1 i 2,Dvojka je izuzetna!Magla - Starije izdanje,Podzemni Svet,Keri,Sunshine - Veoma lep sf noviji film,Kontakt,Bela Tisina 1 i 2,Vilin Konjic sa kevin kostnerom,vecinu od ovih filmova imam!
28 Weeks Later - nastavak neprevaziđenog prvog dela Dog Soldiers - vukodlaci, novija istorija, napeto The Mist - po romanu Stivena Kinga Dark Water - klasičan japanski horor 2001 Maniacs - budalaština ali predivna, za one koji vole Wrong Turn i Texas Chainsaw fazon SAW (svi delovi) - pretpostavljam da je ovo većina ljudi gledala ali vredi napomenuti The Cave - ako ti se svideo Doom svideće ti se i ovaj Fallen - horor, Denzel Washington Beyond Re-Animator - vrhunski treš, to treba ispoštovati Undead - vrhunac gluposti, koji na momente oduševljava idiotizmom Fight Club - kultni Darkness Falls - horor Fragile - sjajan horor Dawn Of The Dead - jedan od najboljih sa zombijima Dead End - odličan horor, bolestan Cabin Fever - horor Bellow - psiho Hostel (oba) The Grudge (oba) - japanski horor, odličan White Noise (oba) Cold Creek Manor - triler Captivity - triler Butterfly Effect - fenomenalan film ali samo prvi deo, drugi je totalni promašaj Memento Panic Room The Usual Suspects - Kevin Spacey, kultni What Lies Beneath - triler Harrison Ford, Michelle Pfeiffer Gothika - horor, Halle Berry Hide And Seek - triler, Robert DeNiro
To je ono što je ostalo upamćeno tako da verovatno vredi odgledati čim ih nisam zaboravio. Verovatno si većinu toga i odgledao ali vredi ih pomenuti. Sigurno ćeš iz ove gomile naslova izvući nešto kvalitetno. Pozdrav!
Obavezno pogledaj PANOV LAVIRINT, ukoliko nisi gledao, gotovo sam siguran da ćeš se oduševiti...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. American Grafitti revisited
i Pan`s Labyrinth, Prestige, Illusionist, Ressurection,,1408, Shutter, No 23...vecinu ali ima neka 1/4 nabrojanih da nisam siguran pa cu to videti. Hvala !
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.