Gde naci najjeftinije pasivne hladnjake za memorijske module i male kvadratne pasivce za MOS-FET-ove na ploci??? Naravno, sa lepljivom termoprovodnom zvakom. Napisite mi cenu i gde. Hvala!
Teško ćeš to naći zasebno kod nas da se prodaje. Postoji opcija tj. znam da pasivne hladnjake daju u kompletu sa raznim kulerima, ali to je već izdatak.
On je ~200din ima jedan dupli heatsink i uz njega ide 2 pasivna za VGA memoriju ili FETpve...to je ipak povoljno, uzmes 2 takva kompleta i imas za RAM i za MB/SVGA
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: On je ~200din ima jedan dupli heatsink i uz njega ide 2 pasivna za VGA memoriju ili FETpve...to je ipak povoljno, uzmes 2 takva kompleta i imas za RAM i za MB/SVG :: :: :: - A N G E L - :: ::
:: Jel si video gde ima da se uzme :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: :: :: On je ~200din ima jedan dupli heatsink i uz njega ide 2 pasivna za VGA memoriju ili FETpve...to je ipak povoljno, uzmes 2 takva kompleta i imas za RAM i za MB/SVG :: :: :: :: :: :: - A N G E L - :: :: :: ::
Mozda nece da klokuje, a neke posebne performanse pri hladjenju se osecaju tek kad se ubaci vodeno hladjenje, koje je veoma jeftino,...
Pozdrav!!!
:: Ti znas mnogo mnogo vise od mene, i nisi rekao za sta ti trebaju pa ti mozda ovo nije vazno,ali ja sam sa pasivnim ram hladnjacima dobio samo +10mhz. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.