to dobra firma...ali nesrecnoooo dobra :( ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
a posle lepinje u Drinu na trežnjenje. Mada jel to obrisan mašinin post. Ja vidim samo dve tačke i zagrade u naslovu... a sta ti ja znam...
:: Ma kakvo bre pivo u Zrenjaninu, planinarenje na Tari uz BB Klekovacu to je zivot, a jos kad dodamo komplet lepinje... ih bre.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: Evo pozivam te na DANE PIVA u ZR... Neces valjda stalno da kukas za zenskom? : :: :: :: :: :: ::
Re: Mashine jel volis klinke 90. god sa idealnim guzama ? aaaaaa
31.08.2008. 13:19
status: user broj poruka: 5704
fuj, nove generacije i nemoral, klinke ko se satiru od knjige i sve snimaju mobitelima...a u glavi samo beskorisna kasa...sve mi je to degutantno...neka hvala. I dalje mozes naci lepu, zgodnu, pametnu i postenu...retko ali ne i nemoguce :)
- A N G E L -
:: Vodimo na Ambis, pa napijemo i Yugom vozimo u neku supu na `prskanje` Sve se brzo zaboravi :: :: :: *************************************************** :: *************************************************** :: :: :: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.