- kakav je TP-link TD-8811 ADSL2 modem/router? To sam nabavio od PTTa koji je excluzivni provider Telekoma.
- kakav je PTT ADSL2 @512K?
- treba da mi stigne PCI Creative 3D-labs GeForce2 MX 32MB DDR (64bit, LowProfile) koji je ekvivalent u bandwidth-u kao SDR u 128bit verziji. Modovao bih softverski/driverski (BIOS) u nVidia Quadro posto su chipovi bili bliske arhitekture, preko RivaTuner. Zanima me, s ozbzirom da je PCI (ne AGP karta), kako se ponasaju pri pustanju DVD, DivX, XviD, H.264...sadrzaja u 1280x1024@100Hz, ne zanima me 3D. Trebalo bi da Creative ima perfektnu 2D/3D sliku.
Model TD-8816 znam u dusu ... radi odlicno. Ima problema sa Win sp3. Stalno pijavljuje Cable Unpluged...(ne svaki), to se resava stavljanjem najnovijeg firmware-a. Inace to je stariji model i ne bi trebalo da imas tih problema. Cisto da znas ako pocne da baguje...
Svojevremeno sam pre nekih 6-7 godina bio vlasnik Leadtek GF 2 MX 32MB PCI karte, i mogu da kazem da je karta imala veoma zavidan kvalitet prikaza (kako na monitoru tako i na TV-u),znacajno bolji od intelove integruse 810i... Posle sam ovu kartu zamenio za GF MX440 i nisam primetio neku znacajnu razliku u kvalitetu prikaza...
Na PTT-u sam vec dve godine i to preko 8811 i nemam primedbi.TP-link radi bez problema i na XP-u(SP3) i na Visti(SP1).Maksimalna brzina mi je 440 K,vise ne moze.Par puta se desilo da dodje do obaranja brzine ali zbog Telekoma i radova na mrezi(bar tako tvrde).
Radi na SP3, nema frke oko setup-a, jedino kada se na taj router veze streight UTP kablom druga masina a postoji pride i FireWall, mada ne bi trebalo biti nekih vecih problema, od routera do druge masine patch cord, parametrizacija LAN konekcije i to je to. Dobih, od svakog po jedan odgovor, lepo :)
Kako bese adresa sajta za merenje brzine konekcije???
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.