meni generalno smeta kada ljudi ubacuju vesti i novine sa IT scene, a vidim da nekim ljudima smeta do te mere da su spremni da potpuno bez razloga napljuju coveka zato sto je pristalica AMD/ATI tima i povremeno baci neku vest na forum koja nekima nije po volji...da se ne bi u buduce desavalo ovako nesto, imam sledeci predlog za administratore, pa vi ljudi vidite jel vam se svidja predlog il ne...pa se mozda desi da Zeljko i Misa prihvate predlog za redizajn sajta... Mislim da bi trebalo zabraniti postovanje vesti i novih review-ova i slicno u ostatku foruma i napraviti mesto samo za takve stvari...sto mislim da i postoji, ali ga ljudi jednostavno zaobilaze i onda se desava da postuju review nove maticne u delu komponente i slicno...mislim da bi moglo da se odradi da se u donjem desnom delu naslovne strane PCBerze gde se trenutno nalaze IT vesti umesto prvih par vesti (koje se by the way updejtuju jednom u 100 godina) moglo da se stave taj deo foruma sa vestima i review-ovima i slicno...nesto nalik vr-zone.com ako razumete sta hocu da kazem... mislim, isto kao i do sada, samo da se tu dole desno dodaju recimo posledjnih 10tak vesti koje su ljudi postovali... si or no???
Ma samo treba brate da promene source vesti!Ne znam da li me shvatas.Treba update-ovati vesti na sajtu sa mnogo jacih sajtova koji non-stop prate IT scenu a ne sugavi mikro ili tamo neko sranje!A to sto se IT vesti ovde update-uju na svako pomracenje sunca to i mene strasno izludjuje i zato sve manje vremena provodim ovde a pre sam sve sto me interesuje ovde mogao da procitam.Sad jedino dolazim zbog ljudi sa foruma koji mesto lenjih administratora postuju sve novosti sa ITscene. I zato je mnogo glupo napadati ljude koji postuju novosti samo jednog proizvodjaca jer kao sto neko rece u prethodnom postu `ti postuj za nvidiju ja cu za ati neko treci za intel itd` i ja to sasvim podrzavam. Pozdrav
But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.
ma kapiram ja za taj source i vesti, ali ako bi se tako odradilo onda ljudi ne mogu da postuju svoje komentare i da se prepucavaju, sto je sa jedne strane i dobro, a s druge strane...ammm...u jeeee pa nema druge strane... :P ma ne, ozbiljno, ok je to da se kupe vesti sa drugih sajtova, ali nekako mi se svidja onaj koncept vr-zone gde ljudi kupe vesti sa 1000 razlicitih sajtova i postuju sve tu na jednom mestu...i usput ostave i komentare...
Da bi ljudi evenutalno bili upoznati sa bugovima hardvera.Uvek ce postojati ljudi kojima nece nesto odgovarati u postovima.Nemamo svi isti ukus.Meni je bitno da me pola ljudi podrzalo u onome sto sam pisao.Mislim samo da je bitno ako neko ima neku vest da da obavezno link ,to ce biti najbolji dokaz da doticni ne izmislja.
Ma ne fali nista vestima.. zaista mi ne smeta a procitam nesto novo...
nazalost, nisu problem vesti ili sta vec, problem je sto ljudi ne razmisle dva puta o onome sto napisu,ili ne uzmu u obzir kako ce to neko brugi da razume,bez obzira sa su oni mislili.. pa nastupe malo agresivnije i to za sobom vuce lavinu prepucavanja...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.