Kada kliknem na toolbar PCBerze, obično mu je potrebno par sekundi da učita sajt potpuno. Međutim, nekad se dešava da zakuca propisno i pomaže samo isključivanje opcije Web Anti-Virus, u Kasperskom, i onda se učitavanje odradi normalno. To obično traje dan, dva, ali sada već ima nekih pet, šest dana kako moram to da isključujem. Napominjem, da se to dešava samo kada je u pitanju ovaj sajt. Šta može da koči toliko?
Znaci da je kasperski ovaj sajt markovao kao kritican.Verovatno je par puta naleteo na neki virus i kad se to desi on ga baci na `crnu listu` gde skenira(deep scan) svaki podatak koji dobijas sa pcberze.Mene je i opominjao na trojance i na prisustvo `Limeni Sex` virusa na ovom sajtu...To je isti virus koji je svojevremeno bio prisutan na Mobtel sajtu...Domaci virus koji Nod,AVG,Avast,itd jednostavno ne registruju.Zadnji put me je upozorio na ovaj virus pre par meseci. Ako se secas to zakucavanje se desavalo i ranije pa je Misa to sredio i sve je radilo OK...Makar neko vreme...Ali da i kod mene zakucava sa vremena na vreme.
NOD??? Izem ti anti virus ciji je ceo kineski update server bio hakovan skoro mesec dana,a da administratori i programeri to nisu provalili.
Tačno, sećam se tog zakucavanja je i ranije bilo, ali je bilo sređeno. Koliko se sećam dal je neka reklama išla nekim drugim putem do sajta, pa je sve usporavalo, ili tako nešto. Ja moj KAV ne bih menjao nizašta.
izvinjavam se na off topic-u ali ako admin nekim slucajem pogleda ovu temu,, zasto ne postavi aktivne linkove? bar za registrovane clanove? svaki put copy link, novi prozor, paste..??
mozda je to teze nego sto ja mislim, ali sumnjam da je pretesko, jer svaki drugi forum to ima...
hvala, nadam se da ce se ovo shvatiti kao konstruktivna kritika... da bude svima bolje i lakse :)
Ja koristim mozzilu i imam instaliran adblock plus . E sad ja sam pitaj boga kada sve moguce reklame izblokirao na svim stranicam.... U poslednjih nedelju dana mi samo, ali ponavljam samo na pcberzi izbacuje `reklamu` : WARNING Your privacy data is in danger....bla bla truc...start full scan... Iliti glupa viruscina/spyware.... Nesrecni eset mi je stalno aktivan ali mislim da kad god odem na pcberzu uleti mi to sranje...
Da zkljucim mozda upravo zbog toga kasperski blokira pcberzu a ostale ne.
...da se tako nesto desava. Kod mene sve funkcionise mada je koristim Aviru AntiVir i Comodo Firewall. Proslediću Vaše poruke tehničkoj podršci (provajderu) gde se sajt nalazi pa da vidimo šta će biti odgovor.
Ne vidim razloga za da na pc berzi postoji spyware s obzirom da je od sadržaja koji se nalaze na serveru sve čisto. (samo text i jpeg). Nije mi baš jasno????
S moje strane, nisam imao nikakvo prijavljivanje virusa ili bilo kakvih bezbednosnih propusta da ih tako nazovem, samo jednostavno blokiranje i neverovatno sporo otvaranje Berze, koje ume da traje i po 5 i više minuta.
:: :: ...da se tako nesto desava. Kod mene sve funkcionise mada je koristim Aviru AntiVir i Comodo Firewall. Proslediću Vaše poruke tehničkoj podršci (provajderu) gde se sajt nalazi pa da vidimo šta će biti odgovor :: :: Ne vidim razloga za da na pc berzi postoji spyware s obzirom da je od sadržaja koji se nalaze na serveru sve čisto. (samo text i jpeg). Nije mi baš jasno??? :: :: U svakom slučaju, javiću Vam odgovor :: :: ::
Imam KAV 7.0.125. i dosad nijesam imao nikakvih problema,pa ni sa PCB.Uz Bitdefender,preporuka.Potrebno je samo malo strpljenja nakon instalacije i program ce neprimjetno (i besprekorno) raditi.Obrati paznju na `Trusted` aplikacije i `Integrity control`.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.