Ja čekam bogami Phenom BE X3 ½ + ¾. Ovo sve ostalo je đubre. Samo da vidim u kojoj grupi će da bude. Ako izvučemo ispred zagrade i dodamo i oduzmemo jedan, to taman ispada cos x4, pa vi sad gledajte.....
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ma to u praksi izgleda ovako: dođeš lepo i tražiš Phenomenomenalnog procesora. Lik te pita: `oš x3 il` x4? Ti se troumiš i četveroumiš i odlučiš: x3. Onda on lepo uzme cvikcangle, cvakne jednu jezgru i baci je u recycle bin i proda ti lepo x3 i svi zadovoljni. Ili bar tako nekako treba da izgleda. Samo treba malo mašte za dobar marketing... čudo je to. P.S. Tako se nekako verovatno prodaju i cooleri posebno za x3, samo ne može cvikcanglama nego flexericom da se izvrši odvajanje viška jezgre..... ili malo programiranja i ažuriranja sajta? Ja bi samo skinuo ono x4 i stavio xx i zdravo.
Prava stvar ko cokoladna tabla, tako i arapi prodaju zlato od 24 karata.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Ma to u praksi izgleda ovako: dođeš lepo i tražiš Phenomenomenalnog procesora. Lik te pita: `oš x3 il` x4? Ti se troumiš i četveroumiš i odlučiš: x3. Onda on lepo uzme cvikcangle, cvakne jednu jezgru i baci je u recycle bin i proda ti lepo x3 i svi zadovoljni. Ili bar tako nekako treba da izgleda. Samo treba malo mašte za dobar marketing... čudo je to :: P.S. Tako se nekako verovatno prodaju i cooleri posebno za x3, samo ne može cvikcanglama nego flexericom da se izvrši odvajanje viška jezgre..... ili malo programiranja i ažuriranja sajta? Ja bi samo skinuo ono x4 i stavio xx i zdravo :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.