Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Dve zamerke
STRANA 1 OD 2  
nenad888 Dve zamerke 02.06.2008. 14:42 T10160

status: user
broj poruka: 306
Imam dve zamerke koje me uzasno nerviraju na ovom sajtu

Prva je sto moram svaki put kad dojem na sajt da iznova i iznova kucam svoje user name i pasword da bih postavio temu ili dao mali oglas

Druga je sto kad se postavi tema kao sto je naprimer decko dao za kuciste mora da postavlja dvd puta istu temu jer je prva otisla u zaborav sa naslovne strane jer retko ko ulazi u forum da vidi jer bilo novih odgovora,zasto jednostavno kad se da najsvezi odgovor tema postane broj jedan po redosledu

Ovo je smesno da niste odradili

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
misa Re: Dve zamerke 02.06.2008. 14:50 #56857

status: admin
broj poruka: 876
:: Imam dve zamerke koje me uzasno nerviraju na ovom sajtu
::
:: Prva je sto moram svaki put kad dojem na sajt da iznova i iznova kucam svoje user name i pasword da bih postavio temu ili dao mali ogla

Može da se doradi skripta ali nije prioritet s obzirom da svi browseri imaju određene plug-in-ove koji upisuju username i password i potrebno je samo potvrditi prijavu jednostavnim klikon na dugme `prijavi me`.

:: Druga je sto kad se postavi tema kao sto je naprimer decko dao za kuciste mora da postavlja dvd puta istu temu jer je prva otisla u zaborav sa naslovne strane jer retko ko ulazi u forum da vidi jer bilo novih odgovora,zasto jednostavno kad se da najsvezi odgovor tema postane broj jedan po redosledu
:: Ovo je smesno da niste odradil

To je odrađeno u okviru modula forum. Ko ode na forum može sa jednim klikom da dobije: najnovije teme, najnovije odgovore, najaktivnije teme, najčitanije teme i prikačene teme. Na početnoj (home) stranici je samo jedan mali deo svega nabrojanog koji lepo kaže: `10 NAJNOVIJIH TEMA SA FORUMA`.

a evo i linka http://www.pcberza.rs/forum/najnoviji-odgovori.php
Equinoxe @nenad888 02.06.2008. 15:20 #56863

broj poruka: 12057

Ako koristiš Firefox, trebalo bi da ti ako si prihvatio čuvanje šifre za ovaj sajt, već piše gire u poljima za user name i passwird ime i ****** i samo duneš prijavi me, tako da ne moraš ništa da kuckaš.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

stefanon Stvarno nek dorade to.. 02.06.2008. 15:27 #56866

broj poruka: 268
i ja sam primetio cim tema ispadne iz 10 najnovijih jednostavno umre i niko je vise ne cita...

doca80 Re: @nenad888 02.06.2008. 16:02 #56872

broj poruka: 3053
E sad,ovo me je oduvek zanimalo.Ako kazem Firefoxu da zapamti sifru za sajt Pc Berza,i ako nekako pokupim neki virus,trojanac,sta vec,koji krade sifre,lozinke i sl. da li ce ta sifra iz Firefoxa biti ukradena? Da li ce neki ha*er zadovoljno trljati ruke?

:: Ako koristiš Firefox, trebalo bi da ti ako si prihvatio čuvanje šifre za ovaj sajt, već piše gire u poljima za user name i passwird ime i ****** i samo duneš prijavi me, tako da ne moraš ništa da kuckaš
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
pasduh Re: Re: @nenad888 02.06.2008. 16:08 #56873

broj poruka: 451

otprilike isto pitanje????
pozzzzzz svima

:: E sad,ovo me je oduvek zanimalo.Ako kazem Firefoxu da zapamti sifru za sajt Pc Berza,i ako nekako pokupim neki virus,trojanac,sta vec,koji krade sifre,lozinke i sl. da li ce ta sifra iz Firefoxa biti ukradena? Da li ce neki ha*er zadovoljno trljati ruke
:: ::
:: :: Ako koristiš Firefox, trebalo bi da ti ako si prihvatio čuvanje šifre za ovaj sajt, već piše gire u poljima za user name i passwird ime i ****** i samo duneš prijavi me, tako da ne moraš ništa da kuckaš
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
XXXL Re: Re: Re: @nenad888 02.06.2008. 17:13 #56877

broj poruka: 537
Nego sta!

Posle moze da proda vas username i pass beduinima i arapskim otkupljivacima usera i passova i odoste vi u belo roblje a haker na Karibe od profita :) Inace, log in informacije korisnika PC Berze su najtrazenija roba na crnom trzistu :) :)

Ljudi, koji ozbiljan covek shnjufa po podacima korisnika :) Eventualno tako nesto moze da se desi radi dobijanja email adresa koje bi se koristile za spamovanje a sansa da se to desi je 1:60000000000043 :) i ako je nekome do vasih podataka, nece da juri on po berzi ili ostalim sajtovima, vec ce da shnjufa tamo odakle sve to potice :)

Tako da, nemate brige .) paranoju slobodno mozete da spakujete u neko koferce, za neki drugi put :)

:: otprilike isto pitanje???
:: pozzzzzz svim
:: :: E sad,ovo me je oduvek zanimalo.Ako kazem Firefoxu da zapamti sifru za sajt Pc Berza,i ako nekako pokupim neki virus,trojanac,sta vec,koji krade sifre,lozinke i sl. da li ce ta sifra iz Firefoxa biti ukradena? Da li ce neki ha*er zadovoljno trljati ruke

:: :: ::
Equinoxe Re: 02.06.2008. 17:26 #56878

1:60000000000043

XXXL Re: Re: 02.06.2008. 18:09 #56884

hehe pa spada u skup realnih brojeva :)

:: 1:60000000000043
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
misa Re: 02.06.2008. 18:43 #56886

@stefanon
Nisam razumeo šta da doradimo

@doca80
:: E sad,ovo me je oduvek zanimalo.Ako kazem Firefoxu da zapamti sifru za sajt Pc Berza,i ako nekako pokupim neki virus,trojanac,sta vec,koji krade sifre,lozinke i sl. da li ce ta sifra iz Firefoxa biti ukradena? Da li ce neki ha*er zadovoljno trljati ruke

Šifra na Firefox-u je kriptovana. Isto bi se desilo i da doradimo da Vam pamti username i password jer bi se ti podaci (username, password) postavili kao cookie na Vašem računaru, opet kriptovano, tako da mu dođe ista stvar. E sada, ako želite da budete sigurniju, jedini način jeste da stalno kucate username i password ali postoje i programi koje kupe sve što se kuca po tastaturi pa ni to je sigurno.
Zaključak: slobodno koristite firefox
stefanon re: misa 02.06.2008. 19:30 #56891

broj poruka: 268
pa trebalo bi na naslovnu staviti link za najnovije odgovore, da bude uocljivo jer po mom iskustvu
dok je tema na naslovnoj stran,i za jedan dan se postavi 30 odgovora, a posle kad otpadne sa naslovne strane vese niko nista ne napise...

misa Re: re: misa 02.06.2008. 19:46 #56892

:: pa trebalo bi na naslovnu staviti link za najnovije odgovore, da bude uocljivo jer po mom iskustvu
:: dok je tema na naslovnoj stran,i za jedan dan se postavi 30 odgovora, a posle kad otpadne sa naslovne strane vese niko nista ne napise..

Svako ko koristi ozbiljno forum on ima kao što sam već napomenuo mogućnost da vidi 100 tema sa najnovijim odgovorima preko opcije `najnoviji odgovori` u okviru foruma.

Mislim da ovako svaka tema ima realne šanse da se pročita i odgovori a, to je po meni najvažnije. A onaj ko želi da pomogne dovoljno je sa još jednim dodatnim klikom da dobije ono što vi tražite.

Onako, postoje šanse da se neke teme nikada i ne odgovore.

Zašto, jednostavno ne bi promenili našu kulturu i da ne gledamo samo šta je na home page već sa jednim dodatnim prostim klikom učinili i starije teme aktuelnim?

poz.
Equinoxe Re: Re: re: misa 02.06.2008. 20:00 #56895

Apsolutno se slažem, ako ne mrzi još dva klika dalje da ideš da vidiš ima li novih odgvovora, zabodi se.

:: Svako ko koristi ozbiljno forum on ima kao što sam već napomenuo mogućnost da vidi 100 tema sa najnovijim odgovorima preko opcije `najnoviji odgovori` u okviru foruma.
:: Zašto, jednostavno ne bi promenili našu kulturu i da ne gledamo samo šta je na home page već sa jednim dodatnim prostim klikom učinili i starije teme aktuelnim
:: poz.
Equinoxe Ispravka 02.06.2008. 20:01 #56896

Apsolutno se slažem, ako NEKOG mrzi još dva klika dalje da ide da bi video ima li novih odgvovora, nek se zabode.

Dyca re 02.06.2008. 20:05 #56897

broj poruka: 1574
Zato ce ovaj forum tesko da zazivi.. Nema avatara koje sami uploadujemo, nema moderatora... molili smo sto godina da se naprave neke promene, a oni su odradili neke minimalne stvari koje su od njih verovatno zahtevale sve ukupno sat vremena.. TO je ono sto fali ovom forumu, da se neko zalaze za njega i za njegovo poboljsanje, a ne neko ko samo svrati do foruma kako bi dodao jos jedna sljasteci oglas od 4000, 8000 ili vise hiljada dinara... I da, slazem se sa bax-om... neka se zabodu...

obradmi Firefox 3 pamti sve sifre 02.06.2008. 20:27 #56900

broj poruka: 7720
Ja to koristim i to ne samo za ovaj site nego i za x drugih .Forum nije los i na elitesecurity je slicno ako ne i jos gore.
dorabi1 najvise me nervira ... 02.06.2008. 21:51 #56914

broj poruka: 939
kad vidim ono `aktuelno` u temi testovi i prikazi, a ono bajato da me vraca u detinjstvo kad procitam naslov,cisto suzu da pustim zbog `zalos` za mlados` ` kad se setim nekog `aktuelnog `dogadjaja sa naslovne strane.Pa zar nema nista pametnije,interesantnije za udarnu vest od IT parka u Indjiji ili Photoshopa CS3(kad je vec izasao i cs4),pa to je valjda najbolji prostor na sajtu da bi se iskoristio za ovakve bajate vesti.Mozda je bolje staviti `placeno ` ili `rezervisano` mesto,`aktuelno` je mozda nekome ko se prvi put ulogovao,svima ostalima cisto sumljam.

Sad bi trebao da predlozim sta bi ja stavio mesto toga, ali necu jer od toga nema nista,nista se ovde nece promeniti jos dugo ma koliko se mi trudili.
Pozz za sve clanove foruma!!!
Vaskev re 02.06.2008. 22:09 #56924

broj poruka: 1673
1:60000000000043

Molim za dodatne informacije, jel` to tacna ili odokativna cifra.

XXXL Re: re 02.06.2008. 23:34 #56952

To je napriblizniji odokativni broj u realnom vremenu .) tacnije dodje 1.66666666*e-15 sto je

sqrt(2.77777777777*e-30) respektivno :)

:: 1:60000000000043
:: Molim za dodatne informacije, jel` to tacna ili odokativna cifra.
pasduh Re: Re: Re: Re: @nenad888 03.06.2008. 01:50 #56982

broj poruka: 451

@ XXXL
zamisli se malo nad sobom
pass, username, kao i npr. alarmi sluze da posteni ljudi ne bi dosli u iskusenje, a sto se tice profesionalaca prica je sasvim druga, te stoga kad te neko pita nesto ozbiljno u vezi ozboljne teme onda bar pokusaj da zvucis ozbiljno, a ako ne mozes onda se nasmesi i prodji pored
seti se sebe kad nista nisi znao i mozda ti ovo bude jasno
za mene tema zatvorena
pozzzzz

:: Nego sta!
:: Posle moze da proda vas username i pass beduinima i arapskim otkupljivacima usera i passova i odoste vi u belo roblje a haker na Karibe od profita :) Inace, log in informacije korisnika PC Berze su najtrazenija roba na crnom trzistu :) :
:: Ljudi, koji ozbiljan covek shnjufa po podacima korisnika :) Eventualno tako nesto moze da se desi radi dobijanja email adresa koje bi se koristile za spamovanje a sansa da se to desi je 1:60000000000043 :) i ako je nekome do vasih podataka, nece da juri on po berzi ili ostalim sajtovima, vec ce da shnjufa tamo odakle sve to potice :
:: Tako da, nemate brige .) paranoju slobodno mozete da spakujete u neko koferce, za neki drugi put :
:: :: otprilike isto pitanje???
:: :: pozzzzzz svim
:: :: :: E sad,ovo me je oduvek zanimalo.Ako kazem Firefoxu da zapamti sifru za sajt Pc Berza,i ako nekako pokupim neki virus,trojanac,sta vec,koji krade sifre,lozinke i sl. da li ce ta sifra iz Firefoxa biti ukradena? Da li ce neki ha*er zadovoljno trljati ruke
:: :: :: ::
Zmajko ... 03.06.2008. 04:35 #57004

broj poruka: 1228
@Alexandar The Great iliti Bijorac Milos ili sta vec... Evo bas tvoj email moze da se nadje na meti spammer ludaka - pepelepew@2die4.com
Karma is a bitch

Prvo `hakeri` su super likovi koji pomazu i najcesce ne traze bilo kakav oblik zahvalnosti za svoja dela. Likovi koji su destruktivni su `krakeri` i oni ce se dokopati tvojih podataka dok kazes keks i to ne samo korisnickog imena i lozinke za PCBerzu (uostalom i ne vidim korist od toga) vec onih mnogo zanimljivijih kao sto su detalji za koriscenje kreditne kartice na pr. Ukoliko postavis sebi pitanje tipa `da li neko ima razloga da bas mene hakuje` ili slicno i ukoliko nisi paranoican/na, a odgovor glasi - da... Onda MOZDA i mozes da nastavis da budes paranoican i da ides u crkvu eventualno. Ako neko ko zna materiju zeli da ti `upadne` u mashinu taj ce to i da uradi i to je to.
doca80 Re: ... 03.06.2008. 06:18 #57010

broj poruka: 3053
Da li firewall ili bilo sta slicno moze detektovati pokusaj upada u komp,ili `krakeri` koriste neke rupe i Windowsu za upad u kompove? Ovo je vazno jer me zanima da li je moguce zastititi se,ili mogu samo da gledam i blejim ako se neko nameracio da mi upadne u komp!

:: @Alexandar The Great iliti Bijorac Milos ili sta vec... Evo bas tvoj email moze da se nadje na meti spammer ludaka - pepelepew@2die4.co
:: Karma is a bitch
:: :: E sad,ovo me je oduvek zanimalo.Ako kazem Firefoxu da zapamti sifru za sajt Pc Berza,i ako nekako pokupim neki virus,trojanac,sta vec,koji krade sifre,lozinke i sl. da li ce ta sifra iz Firefoxa biti ukradena? Da li ce neki ha*er zadovoljno trljati ruke
:: Prvo `hakeri` su super likovi koji pomazu i najcesce ne traze bilo kakav oblik zahvalnosti za svoja dela. Likovi koji su destruktivni su `krakeri` i oni ce se dokopati tvojih podataka dok kazes keks i to ne samo korisnickog imena i lozinke za PCBerzu (uostalom i ne vidim korist od toga) vec onih mnogo zanimljivijih kao sto su detalji za koriscenje kreditne kartice na pr. Ukoliko postavis sebi pitanje tipa `da li neko ima razloga da bas mene hakuje` ili slicno i ukoliko nisi paranoican/na, a odgovor glasi - da... Onda MOZDA i mozes da nastavis da budes paranoican i da ides u crkvu eventualno. Ako neko ko zna materiju zeli da ti `upadne` u mashinu taj ce to i da uradi i to je to.
MaliAbner Re: Re: ... 03.06.2008. 09:17 #57019

broj poruka: 7769
Najbolja zastita je sledeca kupis racunar raspakujes ga skines prasinu uslikas ga za hvaljenje a onda sve to vratis u najlon i kutiju koju posle stavis na nedohvatljivo mesto.

Zemljace nesto sto se zove sigurna zastita ne postoji sta god ti stavio kao meru predostroznosti uvek postoji nacin da se to zaobidje samo sto ce trebati malo vise vremena a za onoga ko zeli da upadne u tvoj sistem je samo pitanje da li mu se na kraju isplati to ulozeno vreme za zaobilazenje zastite ili ne.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: Da li firewall ili bilo sta slicno moze detektovati pokusaj upada u komp,ili `krakeri` koriste neke rupe i Windowsu za upad u kompove? Ovo je vazno jer me zanima da li je moguce zastititi se,ili mogu samo da gledam i blejim ako se neko nameracio da mi upadne u komp!
:: :: @Alexandar The Great iliti Bijorac Milos ili sta vec... Evo bas tvoj email moze da se nadje na meti spammer ludaka - pepelepew@2die4.co
:: :: Karma is a bitch
:: :: :: E sad,ovo me je oduvek zanimalo.Ako kazem Firefoxu da zapamti sifru za sajt Pc Berza,i ako nekako pokupim neki virus,trojanac,sta vec,koji krade sifre,lozinke i sl. da li ce ta sifra iz Firefoxa biti ukradena? Da li ce neki ha*er zadovoljno trljati ruke
:: :: Prvo `hakeri` su super likovi koji pomazu i najcesce ne traze bilo kakav oblik zahvalnosti za svoja dela. Likovi koji su destruktivni su `krakeri` i oni ce se dokopati tvojih podataka dok kazes keks i to ne samo korisnickog imena i lozinke za PCBerzu (uostalom i ne vidim korist od toga) vec onih mnogo zanimljivijih kao sto su detalji za koriscenje kreditne kartice na pr. Ukoliko postavis sebi pitanje tipa `da li neko ima razloga da bas mene hakuje` ili slicno i ukoliko nisi paranoican/na, a odgovor glasi - da... Onda MOZDA i mozes da nastavis da budes paranoican i da ides u crkvu eventualno. Ako neko ko zna materiju zeli da ti `upadne` u mashinu taj ce to i da uradi i to je to.
zandarm Re: ... 03.06.2008. 14:01 #57058

broj poruka: 1454
Eto opet je našao čoveka... Lepo ja govorim da je Zmajko neki undercover admin...

:: @Alexandar The Great iliti Bijorac Milos ili sta vec... Evo bas tvoj email moze da se nadje na meti spammer ludaka - pepelepew@2die4.co
:: Karma is a bitch

Zmajko Re: Re: ... 03.06.2008. 15:12 #57070

broj poruka: 1228
Moguce je da otezas posao onome ko hoce da te napadna i tako smanjis procenat onih koji ce uspeti u svojoj nameri tako sto ces da koristis firewall, antivirus program koji ces uredno da azuriras (preporucujem NOD32 i jednom u mesec-dva uninstall pa instaliras Kasperskog i skeniras i sa njim pa uninstall Kasperskog i vratis NOD32), alate za ostale maliciozne aplikacije. Danasnji kompjuterski paraziti cine sklop virusa, trojanaca i crva pa su postali vrlo opasni.

Ukratko, ne otvaraj postu od bilo koga pa makar tamo bio i obican Excel fajl (ne otvaraj taj fajl u stvari). Jednom kad ti spusti gard (otvori neki port na tvojoj masini) za par sekundi/minuta ode sve do djavola.

Poseti http://www.auditmypc.com/ i procackaj malo. Idi ovde http://www.auditmypc.com/firewall-test.asp i unesi svoju IP adresu koja je tamo ispisana (u dnu stranice) i pritisni Enter. Odaberi Standard Security Scan da vidis da li su najcesce korisceni portovi za upad osigurani i to je to.
Mozes i ovde
http://probe.hackerwatch.org/probe/probe.asp
Ako imas problem/pitanje na istu temu otvori novu posto ce se javiti vise drugih ljudi sa konkretnijim odgovorima.

Zandarme ne zjbvj =)
Ovo je smejurija (naci email i jos malo podataka)... Trebalo je da vidis kako se provela guska iz Kanade kad nije htela da mi posalje novac koji sam ja zaradio i bacio na njen PayPal. I posle mi neko prica da smo mi Srbi najgori, a druzili smo se preko godinu i po, naucio/usmerio je i potrosio strasno mnogo vremena na nju... Jos se guska koja je znala samo u ilustratoru da radi drznula da posumnja da moze Srbendu da zajebe. Seljanka zapadnjacka...

Pozdrav!

:: Da li firewall ili bilo sta slicno moze detektovati pokusaj upada u komp,ili `krakeri` koriste neke rupe i Windowsu za upad u kompove? Ovo je vazno jer me zanima da li je moguce zastititi se,ili mogu samo da gledam i blejim ako se neko nameracio da mi upadne u komp!
XXXL Re: Re: Re: Re: Re: @nenad888 03.06.2008. 15:46 #57098

Mogao bi i ti da se zamislis malo nad sobom.

Moj komentar nije imao nikakvu negativnu notu, prema tome nema potrebe da dizete tenziju. Vidim da pricas o nekim `profesionalcima`... iskreno, ja ne mogu da zamislim tog nekog `profesionalca` kako krade mailove korisnika PC Berze. Mozda sam blesav, ali nekako mi te dve stvari ne idu zajedno.

:: @ XXX
:: zamisli se malo nad sobo
:: pass, username, kao i npr. alarmi sluze da posteni ljudi ne bi dosli u iskusenje, a sto se tice profesionalaca prica je sasvim druga, te stoga kad te neko pita nesto ozbiljno u vezi ozboljne teme onda bar pokusaj da zvucis ozbiljno, a ako ne mozes onda se nasmesi i prodji pore
:: seti se sebe kad nista nisi znao i mozda ti ovo bude jasn
:: za mene tema zatvoren
:: pozzzz
:: :: Nego sta!
:: :: Posle moze da proda vas username i pass beduinima i arapskim otkupljivacima usera i passova i odoste vi u belo roblje a haker na Karibe od profita :) Inace, log in informacije korisnika PC Berze su najtrazenija roba na crnom trzistu :) :
:: :: Ljudi, koji ozbiljan covek shnjufa po podacima korisnika :) Eventualno tako nesto moze da se desi radi dobijanja email adresa koje bi se koristile za spamovanje a sansa da se to desi je 1:60000000000043 :) i ako je nekome do vasih podataka, nece da juri on po berzi ili ostalim sajtovima, vec ce da shnjufa tamo odakle sve to potice :
:: :: Tako da, nemate brige .) paranoju slobodno mozete da spakujete u neko koferce, za neki drugi put :
:: :: :: otprilike isto pitanje???
:: :: :: pozzzzzz svim
:: :: :: :: E sad,ovo me je oduvek zanimalo.Ako kazem Firefoxu da zapamti sifru za sajt Pc Berza,i ako nekako pokupim neki virus,trojanac,sta vec,koji krade sifre,lozinke i sl. da li ce ta sifra iz Firefoxa biti ukradena? Da li ce neki ha*er zadovoljno trljati ruke
:: :: :: ::
:: :: :: :: ::
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs