Sada koristim adsl kod lopova Neobee-ja i hocu da raskinem ugovor sa njima jer su skupi i ne rade bas najbolje. Nisam uzimao nikakvu opremu od njih, imam svoj ruter.
Koliko bi trajala procedura i kako se raskida ugovor sa provajderom? Koliko treba vremena da me Sezampro ponovo nakaci kad raskinem ugovor sa ovim slepcima ? Pitam ovo jer imam premium na nasem omiljenom share sajtu, pa da ne stoji bez veze, tj imam 2 premiuma jer 25 GB skinem za 3 dana. :)
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Odeš kod njih, dobar dan, hoću da raskinem ugovor. Nek ti daju paprirni dok o raskinutom ugovoru, i to lepo odneseš kod drugog provajdera kao dokaz da nemaš obavezu prekma drugom provajderu jer će te verovatno odjebati preko mail. Idi direktno kod njih. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Kad odes u Neobee samo trazi Migracioni kod (MIK) da ti daju koji moraju po zakonu pri raskidu ugovora...odes u sezampro i kazes im koji je kod i dobijes nalog za 5 min .
Pa otisao bi a kod nih al su oni u NS-u, mada ugovor sam potpisao u jednom Computer shopu u Staroj Pazovi. Mozda moze i kod njih? Kako izgleda taj papir o raskidu ugovora da me ne zajebu ?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Ne smeju oko toga da te zajebu, nije to monitor sa mrtvim pixelima da ti uvale nešto što ti nisu dali da vidiš, oko toga nema zezanja. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Mislim nemoj odma da planes i da se ljutis ali ovo sam Neobee na SezamPro je sifra `govno za govno`, zajebi bre tu Analno Digitalnu Susam Pro liniju, pa oni su ti jos gori od onih na koje se verovatno sa pravom ljutis.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Sada koristim adsl kod lopova Neobee-ja i hocu da raskinem ugovor sa njima jer su skupi i ne rade bas najbolje. Nisam uzimao nikakvu opremu od njih, imam svoj ruter :: :: Koliko bi trajala procedura i kako se raskida ugovor sa provajderom? Koliko treba vremena da me Sezampro ponovo nakaci kad raskinem ugovor sa ovim slepcima :: Pitam ovo jer imam premium na nasem omiljenom share sajtu, pa da ne stoji bez veze, tj imam 2 premiuma jer 25 GB skinem za 3 dana. : :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
:: a sto ne kod telekoma? meni oni deluju bolje od ostali :: :: :: Kiseo sam pa sta.. :: :: :: Telekomov ADSL je najbolji nemoj da se tripujes idi kod njih i zavrsi posao !!!
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647297. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.