Unutrasanja mreza za razmenu podataka u okviru jednog provajdera. Neki provajderi za korisnike lokala povecavaju brzine prenosa podataka ( ali samo dok ste u lokalu ). Sve u svemu nije losa stvar.
Pa obicno pise na sajtu provajdera. Citiram ` Nudimo ovo,nudimo ovo ...` i tako te stvari. A nego koji ti je provajder . ADSL to nema ,jedino kablovski i wi-fi.
U jeeeee, jesu skupi. All dobro , nije ni moj provajder jeftin. Ja sam na kbcnet-u u Bg-u ,brzina 512/256 kbit/s. Evo ti sajt pa vidi : https://www.kbcnet.co.yu. Al samo imaju bazne stanice u Beogradu, tako da...
Ma ja sam mislio da uzmem 512/64 kbps! Naso sam kod nekog lika rs za 300 din.1 mesec ! Sad trenutacno imam 128 i skino sam 10 filmova,3 igre!!! Dobro nista hvala ti na odgovoru CAOS!!!!
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647297. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.