kada sam potpisivao ugovor sa Beotelom pre 2,5 godine ... pisalo je 3 meseca...sada ne znam! Ali mi je lik rekao u poverenju da mozes da raskines kad hoces! Nisam znao da neki ucenjuju sa godinu dana ___________________________________
Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja
Ja sam na NEobee-u i nisam potpisao ugovor ni na kakav vremenski period,ali zato sto nisam uzeo njihovu opremu,a ortak je uzeo njihovu opremu,mode, i potpisao je ugovor da posle 2 god koriscenja njemu ostaje modem,koji je inace djubre i vredi 5e, WOW. A na drugom broju sam hteo Telekom adsl i ugovor je da cu da placam godinu ili dve,a ja sam im reko da mi se napuse kur*a!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Kod njih sam okolo godinu dana i nikad nisu spominjali vremensku klauzulu. Konkretno ako ti se ne dopadaju ne platis sledeci mesec i oni jednostrano raskinu ugovor sa tobom a ti odes kod drugoga. Verati jedini razbija monopol svi ostali su samo posrednici izmedju telekoma i krajnjeg korisnika (nas), jedino verat ima sopstveni 1.5 Gb link ka svetu.
I da moracu i ja da pljunem dve firme Analno Digitalnu SezamPro Liniju, i EUnet kod ta dva ne bih otisao ni da su jedini, pre bih ostao na dile-up nego kod njih, kakve derikoze takvih nema u blizoj i daljoj zoni sve do Kazahstana.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: Da li neko zna na koliko se vremenski obavezuje potpisivanje ugovora za ADSL sa Verat-om :: Kod telekoma znam da je na godinu dana.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647297. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.