Cao svima nije me dugo bilo mucio sam se sa netom pa imampar pitanje za vas. Mislim da kupim opremu za wifi pa mi recite dal je ova dobra. Stvar je ovakva oprema:
* 20 dbi grid antena * Edimax EW-7206APg Access Point (ili slični proizvod odgovarajućeg kvaliteta) * Konektor RPSMA * UTP sa 2 RJ-45 konektora (max 30 metara) * Kabel H155 (max 4 metra)
CENA: 6.000 Dinara
Dal se ispati i kakvog je kvaliteta! Pitanje je kakva je to 5,8GHz. dal je to neka bolja antena sta mu to dode!
utp moze da bude do 100m shto se ap-a tice bitno je da ima atheros chipset e sad kada odaberesh uredjaj pitaj provajdera dali je kompatabilan sa njihovom opremom, vecina na primer koristi pppoe, a neki uredjaji ga ne podrzavaju.. neki imaju mogucnost bridzovanja pa moze vishe konekcija na jednom ap-u, i ne treba mu pppoe itd..
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647297. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.