radio sam sa WAP 54g modelom, neznam sta te ineresuje, inace su ok, ponekad se malo baguju usled nestanka struje, lako se konfigurisu, preko weba, cda itd. mogu da rade kao ap, repeter (peer veza dva ap-a), kao klijent wireless kartica, bridge... pozz
Imam WRT54G koji je kasnije preimenovan u WRT54GL... Sto se samog rutera tice, sve najbolje... Naravno, za puno iskoriscenje svega moraces da instaliras 3rd party firmware... Sto se tice tvog modela, on je isti kao moj samo sto ima vise memorije i SpeedBoost... On je ethernet ruter sto znaci da su mu svi zicani portovi ethernet
Ovaj drugi je wireless ADSL ruter i nisam imao prilike da ga isprobam, mada imam AG241 adsl ruter koji me takodje dobro sluzi (mada ga uglavnom koristim kao modem posto mi ostale fukcije obavlja wrt54g)
Imam AG300 Linksys-a .... odusevljen sam uredjajem... krenuvsi od samog pakovanja...pa sve do samog rada i opcija.... Meni veza evo vec 10-ak dana od kako sam ga pazario nije pukla (Be*tel ADSL). ...............................................................
Imam Linksys WAG200G vec nekoliko meseci i mogu reci d aje uredjaj fenomenalan,adsl radi savrseno, koristim svuda po kuci net bezicno,mreza mi radi. ZNaci extra uredjaj, ostalo je shit u odnosu na Linkssys.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Za WRT54Gx seriju najbolji je (po meni) firmware sa https://www.dd-wrt.com Imas vise verzija u zavisnosti od toga koji uredjaj imas i koje ti mogucnosti trebaju...
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647295. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.