Pre par dana su mi zamenili stb i ont, kad sam produzio ugovornu obavezu. Dobio sam ove nove Iris uredjaje. Ranije sam imao q11 stb, a sada su ga zamenili sa novijim skyworth HP4024. Definitivno je kvalitet HD kanala bio bolji sa starim stb-om q11. Ostrija slika, veca rezolucija. Brza promena kanala. Kod ovog HP4024 je slika losija, mutnija i kanali se sporije menjaju.
Da li neko zna sifru za ulazak u meni ovog hp4024?
Za HPH07 je *104030*, ali ta sifra ne radi na ovom. Na internetu nema ništa o ovom stb uredjaju.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
P.S. Cak i iz Kraljeva je poziv B E S P L A T A N.
:: Pre par dana su mi zamenili stb i ont, kad sam produzio ugovornu obavezu :: Dobio sam ove nove Iris uredjaje. Ranije sam imao q11 stb, a sada su ga zamenili sa novijim skyworth HP4024 :: Definitivno je kvalitet HD kanala bio bolji sa starim stb-om q11. Ostrija slika, veca rezolucija. Brza promena kanala :: Kod ovog HP4024 je slika losija, mutnija i kanali se sporije menjaju :: :: Da li neko zna sifru za ulazak u meni ovog hp4024 :: :: Za HPH07 je *104030*, ali ta sifra ne radi na ovom :: Na internetu nema ništa o ovom stb uredjaju :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.