Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
:: Papagaj ili Kali, ili koji god moze da ti zavrsi to sto hoces ako znas sta treba da radis :: :: Evo ti ovde sve na tacni sa tog linka koji si postavio :: https://static.tp-link.com/2018/201812/20181207/Installation%20Guide%20for%20Linux.pd :: :: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne :: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja :: Gordon Allport :: ::
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Da li si ispratio sve sto pise? Da li si instalirao/proverio ovu verziju alata za copile: gcc 5.4.0?
Kada skines drajver, on je obicno zipovan, moras prvo da ga unzip-ujes ili untar-ujes i udjes u direktorijum. Da li si usao u direktorijum sa drajverom pre komandi `make clean` i `make`?
Kernel 5,7 mi je samo ove drajvere propustio i sve radi, svetli zeleno wifi karta, Nakacen na wifi i eto ove je make lepo i onako detaljno provrteo kroz terminal i gotovooo :)
Svakako hvala @imarkovic, Ima da zapnem ja opet pa cu da te cimam ne sekiraj se :)
Ali koji je output posle make i make install? Ne mozes da ides sa linuxa na linux da bi ti se instalirao drajver, svuda ti je isto :)
pa rekoh ti kernel 5.7 nesto error problem nisam citao, ali to je izbacivalo sa svim drajverima koje sam probao sa git i rucno da extract dok nisam ove mangetove u par koraka proslo lepo make onako usporeno korak po korak islo a ne `ofrlje` Ti jednostavno odgovaraju ovom v2.0 adapteru i kernelu i jbm li ga sad me gugl nervira ne radi samo me tera u verify :D
:: Ali koji je output posle make i make install? Ne mozes da ides sa linuxa na linux da bi ti se instalirao drajver, svuda ti je isto : :: :: Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne :: i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja :: Gordon Allport :: ::
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.